geannuleerd

Broodkapje en een stuk of zeven geitjes

29 december 2021 t/m 30 december 2021, Theater DNK in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cabaret/toneel door Bert Visscher, Arno van der Heyden, Alina Kiers, Jan Veldman, Carmen Schilstra en Frank den Hollander. De Wolf is weer in het land! Niet alleen op de Veluwe, maar ook in uw theater. Dat is niet voor iedereen goed nieuws. Bijvoorbeeld voor de grootmoeder van Broodkapje. “Als je d...

Lees meer

Cabaret/toneel door Bert Visscher, Arno van der Heyden, Alina Kiers, Jan Veldman, Carmen Schilstra en Frank den Hollander.

De Wolf is weer in het land! Niet alleen op de Veluwe, maar ook in uw theater. Dat is niet voor iedereen goed nieuws. Bijvoorbeeld voor de grootmoeder van Broodkapje. “Als je dat dan weer hoort, lig je toch wat minder rustig in je bed”, verzucht de oude vrouw. Ook Broodkapjes moeder maakt zich zorgen: “Het komt nu wel heel dichtbij!” De drie Biggetjes zien de toekomst eveneens met gemengde gevoelens tegemoet. “Je zit toch wat minder lekker in je vel”, aldus big Ben. “Ja”, beaamt big Mac, “mijn broers Ben, Brother en ik liggen er ’s nachts gewoon wakker van, dat mag je gerust weten.”
“Het gaat echt niet om mezelf hoor”, voegt moeder Geit daaraan toe, “maar ik heb toch al gauw een stuk of zeven kinderen om rekening mee te houden.” Alleen de Jager maakt zich geen zorgen: “Ik zie het zeg maar als een opportunity.”

Na het succesvolle ‘Sneuwitje en een stuk of zeven dwergen’ keren Bert Visscher, Arno van der Heyden, Alina Kiers, Jan Veldman, Carmen Schilstra en Frank den Hollander terug in het theater met een nieuwe wervelende voorstelling boordevol vrolijke muziek, slecht zittende varkenspakken en schaapskleren.

“Kinderen meer dan welkom!” benadrukt de Wolf lispelend, “yumyum!”

Lees minder

Links

Data en tijden

do 30 december 2021 : 19:00

Prijzen

Volwassenen : € 26.00

Waar is het?

Theater DNK
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl

€ 26,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen