Brothers in Band - The Very Best of Dire Straits

17 november, Schouwburg De Lawei in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Beleef de beste momenten van Dire Straits. Eind jaren zeventig bestormde Dire Straits de hitlijsten met het titelloze debuutalbum en de daarvan afkomstige megahit Sultans Of Swing. Maar heb je het over Dire Straits, dan heb je het vooral over frontman Mark Knopfler, die met zijn karakteristieke s...

Lees meer

Beleef de beste momenten van Dire Straits.

Eind jaren zeventig bestormde Dire Straits de hitlijsten met het titelloze debuutalbum en de daarvan afkomstige megahit Sultans Of Swing. Maar heb je het over Dire Straits, dan heb je het vooral over frontman Mark Knopfler, die met zijn karakteristieke stem en zijn glasheldere, uit duizenden herkenbare gitaarspel aan de basis stond van het succes. Juist die combinatie komt uitstekend tot zijn recht bij Brothers in Band.

Onder aanvoering van zanger en gitarist Angelo Fumarola – een van de beste Knopfler-imitators op deze planeet – zet deze Spaanse groep de muzikale erfenis van Dire Straits op de best mogelijke manier op de planken en voert je met speciaal voor deze tournee gemaakte arrangementen langs de verschillende hoogtepunten. Dat wordt dus genieten van wereldhits zoals Telegraph Road, Lady Writer, So Far Away, Love Over Gold en natuurlijk het nummer waar alles mee begon: Sultans of Swing.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 17 november 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 32.50

Waar is het?

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL DRACHTEN
0512 335050
www.lawei.nl
info@lawei.nl