Bruid te koop!

30 april 2022, ATLAS Theater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Opera door de Nederlandse Reisopera. Volwassen sprookje vol seks en humor wordt gezongen in een fonkelnieuwe, Nederlandse bewerking van Anne Lichthart De Nederlandse Reisopera steekt de komische opera ‘Prodaná nev?sta’ (Die verkaufte Braut) van Bed?ich Smetana in een eigentijdse nieuwe jas. Dit vol...

Lees meer

Opera door de Nederlandse Reisopera. Volwassen sprookje vol seks en humor wordt gezongen in een fonkelnieuwe, Nederlandse bewerking van Anne Lichthart

De Nederlandse Reisopera steekt de komische opera ‘Prodaná nev?sta’ (Die verkaufte Braut) van Bed?ich Smetana in een eigentijdse nieuwe jas. Dit volwassen sprookje vol seks en humor wordt gezongen in een fonkelnieuwe, Nederlandse bewerking van Anne Lichthart en daarmee als ‘Bruid Te Koop!’ ontdaan van het etiket ‘folkloristisch’. Zo krijgt het de kans om opnieuw ontdekt te worden als een van de meest geslaagde komedies uit het operarepertoire.

Het verhaal kan bijna niet eenvoudiger. Het meisje Marenka heeft verkering met de arme, maar knappe Jenik. Plotseling staat de oude huwelijksmakelaar Kezal bij haar ouders voor de deur. Hij duwt hen een bijna vergeten contract onder de neus, waarin de vader van Marenka, in ruil voor een grote lening, zijn dochter als bruid aan de zoon van Micha belooft. Als vader Kruschina dit contract breekt, zal hij de lening volledig terug moeten betalen. Zal Marenka dit accepteren? Hoe reageert Jenik hierop? En de nieuwe huwelijkskandidaat Vasek?

Kom naar de gratis inleiding!
De gratis inleiding start om 19.00 uur. Aanmelden kan direct in het bestelproces bij het reserveren van je kaarten of via de Theaterkassa via telefoonnummer +31 (0)591 850 856 of info@atlastheater.nl.

Lees minder

Data en tijden

za 30 april 2022 : vanaf 20:00

Toelichting: inleiding 19.00 u

Prijzen

Volwassenen : € 42.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP EMMEN
0591 850 856
www.atlastheater.nl
info@atlastheater.nl

€ 42,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader