Business Experience Day

26 juni, Geert Vos Zwembad in ERICA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Business Experience Day. Een evenement waarbij u wordt verwelkomd door bedrijven in en rondom Erica. Een evenement waarbij u wordt verwelkomd door bedrijven in en rondom Erica. Zij zullen zich, ieder op een eigen manier, presenteren en laten zien wat zij doen. Het is een gezellige, interactieve en...

Lees meer

Business Experience Day. Een evenement waarbij u wordt verwelkomd door bedrijven in en rondom Erica.

Een evenement waarbij u wordt verwelkomd door bedrijven in en rondom Erica. Zij zullen zich, ieder op een eigen manier, presenteren en laten zien wat zij doen.

Het is een gezellige, interactieve en laagdrempelige manier om kennis te maken met diverse ondernemers en hun vakgebied. Tevens zullen een aantal ondernemers hun producten aanbieden.

Iedereen is welkom; van jong tot oud! Deze dag wordt georganiseerd in en rondom een grote feesttent op het terrein van Geert Vos Bad Erica. Bezoekers zijn welkom van 13:00u tot 17:00u en de toegang is gratis.

Jeugd/ jongere kinderen
Vraag jij jezelf bijvoorbeeld wel eens af welke beroepskeuze je zou moeten maken? Of welke mogelijkheden er überhaupt zijn op het gebied van werken in de omgeving van Erica? Dan is dit echt iets voor jou! Door te kijken, luisteren én te helpen bij wat zij doen, kom je er misschien wel achter welke beroepskeuze bij jou past. En misschien kom je wel in contact met jouw toekomstige werkgever! Maak kennis met verschillende interessante bedrijven die jouw hulp wel kunnen gebruiken op 26 juni. Ook voor de jongere kinderen is er genoeg te beleven. De meeste activiteiten zijn geschikt voor zowel jong als oud!

Het is op het zwembad terrein, wil je een duik nemen en heb je een abonnement neem deze mee, dan kun je in ons geweldig zwembad ook nog een duik nemen.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 26 juni 2022 : 13:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Geert Vos Zwembad
Veenschapswijk 5
7887 TZ ERICA

gratis