Byzantijns Mannenkoor Friesland

22 oktober, Zuiderkerk in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Byzantijns Mannenkoor Friesland zingt in de Dorpskerk in Peize. Het Byzantijns Mannenkoor uit Drachten, kortweg BMF, is een a’capella-koor. Het koor telt 24 enthousiaste leden, afkomstig uit de drie noordelijke provincies. repertoire Voor dit concert wordt een mooi gevarieerd programma gebracht va...

Lees meer

Byzantijns Mannenkoor Friesland zingt in de Dorpskerk in Peize.

Het Byzantijns Mannenkoor uit Drachten, kortweg BMF, is een a’capella-koor. Het koor telt 24 enthousiaste leden, afkomstig uit de drie noordelijke provincies.

repertoire
Voor dit concert wordt een mooi gevarieerd programma gebracht van liederen uit de Oosters-orthodoxe kerk en volksliederen uit Georgië en andere Oost-Europese landen. Kenmerkend is de geheel eigen klankkleur van heldere tenoren en diepe basstemmen.

Georgische dirigente
Het koor staat onder de bezielende leiding van Nana Tchikhinashvili, afkomstig uit Georgië. Zij heeft haar cultuur meegenomen en aan het koor overgebracht. Voor een deel verklaart dit ook het unieke karakter van het repertoire. Altijd is zij op zoek om als het ware de ziel van de muziek bloot te leggen. Van haar bijzondere en elegante stijl van dirigeren kun je inderdaad zeggen dat “ze zingt met haar handen”. Naast dirigente is zij ook professioneel zangeres (mezzo-sopraan), componiste en docente.

Ook solo’s
Solo’s worden door eigen koorleden uitgevoerd, ook door de dirigente.

Laat u verrassen door dit concert in de Dorpskerk. Reserveren is mogelijk via telefoon 06-49788334. Zie voor meer informatie ook op www.bmfdrachten.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

za 22 oktober 2022 : 20:00 - 22:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00
Kinderen : € 15.00 (t/m 18 jaar) € 15.00 (t/m 18 jaar)

Voorverkoop: tel. 0612614662.

Waar is het?

Zuiderkerk
De Drift 46
9203 GH DRACHTEN

€ 15,00