geannuleerd

Byzantijns Mannenkoor Friesland

25 september, St. Nicolaaskerk in SINT NICOLAASGA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Drachtster koor; religieuze liederen uit de Oosters-orthodoxe kerk en volksliederen uit Oost-Europese landen. Middagconcert Byzantijns Mannenkoor Friesland in Nicolaaskerk Kerkstr.12 st. Nicolaasga, op 25 sept. Kerk- en volksliederen uit Oosteuropese landen. Concert Byzantijns Mannenkoor Frieslan...

Lees meer

Drachtster koor; religieuze liederen uit de Oosters-orthodoxe kerk en volksliederen uit Oost-Europese landen.

Middagconcert Byzantijns Mannenkoor Friesland in Nicolaaskerk Kerkstr.12 st. Nicolaasga, op 25 sept. Kerk- en volksliederen uit Oosteuropese landen.

Concert
Byzantijns Mannenkoor Friesland zingt in de Heilige Nicolaaskerk te st. Nicolaasga.

Het Byzantijns Mannenkoor Friesland geeft zondagmiddag 25 september vanaf 15.30 uur een concert in de Heilige Nicolaaskerk Kerkstr.12 te st. Nicolaasga. De entree is 12 euro.

Het Byzantijns Mannenkoor uit Drachten, kortweg BMF, is een a’capella-koor. Het koor telt 24 enthousiaste leden, afkomstig uit de drie noordelijke provincies.

repertoire
Voor dit concert wordt een mooi gevarieerd programma gebracht van liederen uit de Oosters-orthodoxe kerk en volksliederen uit Georgië en andere Oost-Europese landen. Kenmerkend is de geheel eigen klankkleur van heldere tenoren en diepe basstemmen.

Georgische dirigente
Het koor staat onder de bezielende leiding van Nana Tchikhinashvili, afkomstig uit Georgië. Zij heeft haar cultuur meegenomen en aan het koor overgebracht. Voor een deel verklaart dit ook het unieke karakter van het repertoire. Altijd is zij op zoek om als het ware de ziel van de muziek bloot te leggen. Van haar bijzondere en elegante stijl van dirigeren kun je inderdaad zeggen dat “ze zingt met haar handen”. Naast dirigente is zij ook professioneel zangeres (mezzo-sopraan), componiste en docente.

Ook solo’s
Solo’s worden door eigen koorleden uitgevoerd, ook door de dirigente.
Laat u verrassen door dit concert op 25 sept a.s. Reserveren is mogelijk via telefoon 06-49788334. Zie voor meer informatie ook op www.bmfdrachten.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 25 september 2022 : 15:30 - 16:45

Prijzen

Volwassenen : € 12.00

Waar is het?

St. Nicolaaskerk
Kerkstraat 14
8521 JZ SINT NICOLAASGA
0513 431394
parochiestnic3@zonnet.nl

€ 12,00