Cabaret Café

19 juni, Stadsschouwburg De Harmonie in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Na het grote succes van vorige edities keert het Cabaret Café terug in De Harmonie! I.s.m. AEGON Future Generation geeft Stadsschouwburg De Harmonie jonge cabaretiers een podium. Met deze keer optredens van: Samir Fighil, Tobi Kooiman en Jacob Spoelstra. Samir Fighil Samir Fighil is een geboren e...

Lees meer

Na het grote succes van vorige edities keert het Cabaret Café terug in De Harmonie!

I.s.m. AEGON Future Generation geeft Stadsschouwburg De Harmonie jonge cabaretiers een podium. Met deze keer optredens van: Samir Fighil, Tobi Kooiman en Jacob Spoelstra.

Samir Fighil
Samir Fighil is een geboren entertainer. Getogen (met twee zachte G’s!) in keizerstad Nijmegen, komt hij van jongs af aan in aanraking met alle lagen van de samenleving. Een uitstekende inspiratiebron, blijkt later, als Samir zich de kunst van het imiteren meester maakt.

Als mede-organisator en host van East Side Comedynight in Nijmegen, slaat Samir namelijk een brug tussen de theaterwereld en mensen die van lachen houden, maar zelden naar het theater gaan. Met succes: elke editie is tot nu toe stijf uitverkocht.

Samir Fighil is een comedian die in een geheel eigen stijl zijn toehoorders keer op keer weet te raken, als zichzelf of als één van zijn vele typetjes. Met een breed scala aan herkenbare situaties en verfrissende grappen, weet hij de buikspieren van een zeer divers en nog altijd groeiend publiek te trainen.

Tobi Kooiman
Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian en wiskundige en won de Publieksprijs bij Cameretten, waar de jury zijn voorstelling bestempelde als “een waar feest voor de theaterbezoeker.” In 2021 gaat hij solo met zijn eerste voorstelling, waarin hij verwoed doch vergeefs probeert zijn logica toe te passen op het leven en de vraagstukken die daar onvermijdelijk bij komen kijken.

Jacob Spoelstra
Met zijn Friese roots heeft hij een nuchtere kijk op de ongewone dingen in het leven. Of het nu Thierry Baudet, Doutzen Kroes of droge worst is, het maakt hem niks uit. Alles en iedereen komt aan de beurt. Ga lachend het jaar (bijna) uit in deze voorstelling over 2021.

Jacob Spoelstra is één van de vaste comedians van het Comedy Café Amsterdam. Zijn Oudejaarsconference uit 2019 werd uitgezonden op de Christelijke streamingdienst New Faith Network.

Hij was al te horen op diverse radiostations zoals 3FM, Radio 2 en Radio Veronica en te zien met een special op Comedy Central en 101TV. Daarnaast trad hij op in theaters door heel Nederland en op grote festivals als Lowlands, Laughing Matters en zelfs de EO Jongerendag (jawel!).

Lees minder

Data en tijden

za 19 juni 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Stadsschouwburg De Harmonie
Ruiterskwartier 4
8911 BP LEEUWARDEN
058 2330233
www.harmonie.nl
info@harmonie.nl

€ 12,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader