Cabaret in de tuin: Comedy Camper

4 augustus, Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Comedy Camper reist deze zomer door het hele land! En 4 augustus maken ze een stop bij vanBeresteyn! Zomeravondcabaret in de tuin De Comedy Camper reist deze zomer door het hele land! De comedians en cabaretiers staan te popelen om weer op te mogen treden. Maandenlang zaten ze thuis en schreven ...

Lees meer

De Comedy Camper reist deze zomer door het hele land! En 4 augustus maken ze een stop bij vanBeresteyn!

Zomeravondcabaret in de tuin
De Comedy Camper reist deze zomer door het hele land! De comedians en cabaretiers staan te popelen om weer op te mogen treden. Maandenlang zaten ze thuis en schreven ze nieuw materiaal en nieuwe grappen die ze aan niemand kwijt konden. Deze zomer willen ze die maar al te graag delen met live publiek!

De comedians en cabaretiers reizen en verblijven in de Comedy Camper en treden op bij (openlucht)theaters, terrassen, en pop-up evenementen om hun nieuwe materiaal uit te testen. En 4 augustus maken ze een stop bij vanBeresteyn! Welke comedians en cabaretiers komen in Veendam uit de camper? Dat zijn Wouter Monden, Dave Felida, Arjan Kleton en Ronald Smink.

Wouter Monden

De stijl van Wouter Monden is het beste te vergelijken met de stijl van Wouter Monden. Toegankelijk, scherp, hard en met veel ruimte voor snelle interactie. Wouter was te zien bij The Comedy Factory op RTL4, te horen in de Q-Musicals van Q-Music Nederland, speelt regel- matig bij Club Haug & Comedy Cafe Amsterdam en schreef o.a. mee aan Dit Was Het Nieuws en de Comedy Central Roast van Johnny de Mol.

Ook was hij vanaf het eerste seizoen de publieksopwarmer van Zondag met Lubach. Wouter is de host en maker van de populaire Elektra Podcast waarin hij wekelijks met collega’s praat over hun slechtste optredens. Genomineerd voor Beste Podcast 2020.

Dave Felida

Dave Felida is een zeldzaam beest. Een bonkige mutant, tegelijk uit de prehistorie en de toekomst. Zijn persoonlijkheid is een combinatie van onschuld en perversiteit. Dave is lid van Knock Out Comedy Crew, bracht de meest creatieve grap bij Dutch Roast Battles 2011 in zijn battle tegen Arie Koomen in Comedy Cafe Amsterdam en speelt op het Utrecht International Comedy Festival.

?Dave Felida won zowel de jury- als publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival 2020.

Arjan Kleton

Sinds zijn succesvolle debuut “Met de fles grootgebracht” werd cabaretier/barkeeper Arjan Kleton door velen ‘Nederlands grappigste barman’ genoemd. Achter de bar heeft Arjan in de loop der jaren veel mensen een leuke avond bezorgd en dat is ook precies wat hij als comedian zijn publiek wil bieden, geen pretentieus gelul, maar gewoon een leuke avond!

Ronald Smink

Ronald komt uit Friesland en hij won als jonge cabaretier alle prijzen op het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij maakte in het verleden al een solo programma, had bijna een jaar lang zijn special ‘Out of the box’ op Videoland staan en is gewoon echt een hele grappige en absurde gast, hij doet het in het Noorden ook echt altijd heel goed dus lijkt me tof om hem mee te nemen.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 4 augustus 2021 : 19:30 - 20:45
wo 4 augustus 2021 : 21:15 - 22:30

Prijzen

Volwassenen : € 12.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD VEENDAM
0598 634566
www.vanberesteyn.nl
vanberesteyn@veendam.nl

€ 12,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader