Camper Caravan Wereld

17 september t/m 19 september, Expo Assen in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De vierde editie combineert op ruim 15.000 m2 zo’n 200 campers en caravans, met kampeerbenodigdheden en advies van specialisten. Populaire Camper Caravan Wereld keert in september terug in Expo Assen Nooit eerder was de camper zo in trek als nu. Het afgelopen jaar ging de verkoop door het dak. In ...

Lees meer

De vierde editie combineert op ruim 15.000 m2 zo’n 200 campers en caravans, met kampeerbenodigdheden en advies van specialisten.

Populaire Camper Caravan Wereld keert in september terug in Expo Assen

Nooit eerder was de camper zo in trek als nu. Het afgelopen jaar ging de verkoop door het dak. In de slipstream van de camper schiet ook de vraag naar met name kleine caravans omhoog én is zelfs de vouwwagen dit jaar bezig aan een revival. Pal naast het TT Circuit is de Expo Assen met de komst van Camper Caravan Wereld eens per jaar hét epicentrum van de camper- en caravansector.

De succesvolle beurs opent op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 september haar deuren. Nergens anders is het aanbod zo groot als tijdens de driedaagse. Op ruim 15.000 m2 vloeroppervlakte speelt de beurs volop in op de toegenomen vraag van huur, koop of upgrade. De vierde editie van de beurs combineert zo’n 200 campers en caravans, zowel spiksplinternieuw als occasionmodel, met kampeerbenodigdheden en advies van specialisten.

Let op, voor het bezoeken van Camper Caravan Wereld is het vooraf online reserveren van een starttijd noodzakelijk. Vervolgens mag de bezoeker zolang blijven als hij of zij wil. Met het reserveren van starttijden met vooraf vastgestelde capaciteit spreidt de beurs de bezoekersstromen. Kijk voor meer informatie op campercaravanwereld.nl

Camper Caravan Wereld bedient deze editie de vroege vogel, die graag de eerste keus wil uit het aanbod, op haar wenken. Tijdens de openingsdag opent de beurs speciaal voor de liefhebber een uur eerder.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 19 september 2021 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 9.00 € 8.00
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar)

Voorverkoop: eerste uurtje-ticket 10 euro, https://campercaravanwereld.nl/tickets/.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Expo Assen
De Haar 11
9405 TE ASSEN
088 9000390
https://www.expoassen.nl/
info@expoassen.nl

€ 9,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader