Candy Dulfer - More Sax, Candy & Rock-'n-Roll

18 maart 2023, ATLAS Theater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De wereldberoemde saxofoniste Candy Dulfer keert terug naar de theaters met haar voorstelling More Sax, Candy & Rock-’n-Roll, een unieke muzikale avond waarin Candy natuurlijk sax speelt maar ook met veel humor en passie vertelt over haar avonturen met wereldsterren als Prince en Van Morrison, haar ...

Lees meer

De wereldberoemde saxofoniste Candy Dulfer keert terug naar de theaters met haar voorstelling More Sax, Candy & Rock-’n-Roll, een unieke muzikale avond waarin Candy natuurlijk sax speelt maar ook met veel humor en passie vertelt over haar avonturen met wereldsterren als Prince en Van Morrison, haar prille begin bij de fanfare en hoe ze als tiener in de band van Rosa King op het North Sea Jazz Festival belandde.

Candy treedt gelukkig weer op in zalen en clubs en op de grootste festivals, maar met deze unieke theatervoorstelling gaat een langgekoesterde droom in vervulling. More Sax, Candy & Rock-’n-Roll is gevuld met grappige én ontroerende ontboezemingen. Candy vertelt openhartig over hoe het er écht aan toe gaat on the road, haar tumultueuze kennismaking met Prince, de voor- en nadelen van een wereldwijde nummer 1-hit scoren op je 19e, over liefde en vriendschap en hoe het is om als vrouw de baas van de band te zijn.

Lees minder

Data en tijden

za 18 maart 2023 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 29.50

Waar is het?

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP EMMEN
0591 850 856
www.atlastheater.nl
info@atlastheater.nl