Cashmyra

17 februari 2023, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

In 2023 volgt de EP 'Privé' waarmee Cashmyra meer tot wasdom komt en een persoonlijkere kijk op het leven deelt. De mild intimiderende postpunk van Cashmyra geeft je een keiharde kaakslag om je vervolgens lieflijk op de wang te kussen, excuses voor het ongemak. Cashmyra schrijft over fouten maken, ...

Lees meer

In 2023 volgt de EP 'Privé' waarmee Cashmyra meer tot wasdom komt en een persoonlijkere kijk op het leven deelt.

De mild intimiderende postpunk van Cashmyra geeft je een keiharde kaakslag om je vervolgens lieflijk op de wang te kussen, excuses voor het ongemak. Cashmyra schrijft over fouten maken, alles dat kapot gaat en pogingen tot het vinden van geluk. Teksten die vervolgens open en direct in het gezicht van de luisteraar worden gespuwd. Met het debuutalbum ´Moreel Verwerpelijk´ stond het duo o.a. al op ESNS20 & ESNS21, speelde meerdere malen in Vera en deed mee aan Popronde. In 2023 volgt de EP 'Privé' waarmee het duo meer tot wasdom komt en een persoonlijkere kijk op het leven deelt.

Support: Hey Team
De bitterzoete kijk die Hey Team heeft op de wereld komt terug in de energieke nummers van deze talentvolle groep uit Nijmegen. Ze creëren catchy deuntjes met vuig gitaarwerk en alt-rock refreinen zonder dat ze de kracht van pop verliezen. Hey Team zorgt ervoor dat de dansbare deuntjes van de nummers de hoogte- en dieptepunten van het leven vieren.

Support: WATERBOLK
Eva Waterbolk is een verhalenvertelster met een groot hart en een ietwat morbide gevoel voor humor. Eva speelde van 2015 tot 2018 solo en zong prachtige, ietwat mistroostige verhalen waar mensen wel eens van moesten tranen. Ze stond o.a. op het podium met leden van Swinder, De Messen, Bert Hadders’ begeleidingsband De Nozems.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 17 februari 2023 : 21:00 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 3.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 3,00