Cassia

16 september, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cassia naar Simplon. Met hun tropical sound, warme stem en relaxte vibe neemt Cassia je mee in hun vrolijke ritmes. Deze Britse band staat bekend om hun feel-good songs waar wordt gedaan aan diepe zelfreflectie en waarbij zij hun emoties volledig in de hand nemen. Met een mix van indie pop en afrob...

Lees meer

Cassia naar Simplon.

Met hun tropical sound, warme stem en relaxte vibe neemt Cassia je mee in hun vrolijke ritmes. Deze Britse band staat bekend om hun feel-good songs waar wordt gedaan aan diepe zelfreflectie en waarbij zij hun emoties volledig in de hand nemen. Met een mix van indie pop en afrobeats zijn hun nummers dansbaar en energiek.

Hun debuutalbum Replica (2019) zorgde ervoor dat zij main-stage festivalfavorieten waren in eigen land. Na twee lange jaren van afwezigheid, legde de video voor de nieuwe single ‘Similar’ de pure vreugde vast van hun terugkeer op het podium. Ze stopten met zich zorgen maken over hoe een nummer moest klinken, waarna zij gingen genieten en er voor hen een hele nieuwe wereld ontstond. Deze openbaring wordt gevoed door ‘Why You Lacking Energy?’, het levendige tweede album van Cassia. De nummers hierop geven het gevoel van leven in het moment, maar ook gevangen zijn in gedachten over het verleden en angsten voor de toekomst. Het zijn songs die angsten omzetten in brandstof, zowel voor de band als voor hun fans!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 16 september 2022 : 20:00 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 15,00