Catwalk Brunch

25 september, De Nieuwe Kolk in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De meest bijzondere acts lopen letterlijk bij je over de tafel terwijl je smult van een overheerlijke brunch In het weekend van 22 tot en met 25 september viert cultureel centrum De Nieuwe Kolk (DNK) haar 10-jarig bestaan. Onder de noemer “Het kolkt in Assen” worden er vele activiteiten georganisee...

Lees meer

De meest bijzondere acts lopen letterlijk bij je over de tafel terwijl je smult van een overheerlijke brunch

In het weekend van 22 tot en met 25 september viert cultureel centrum De Nieuwe Kolk (DNK) haar 10-jarig bestaan. Onder de noemer “Het kolkt in Assen” worden er vele activiteiten georganiseerd. Een van die activiteiten is een zogenaamde catwalk brunch.

Neem plaats aan onze unieke catwalk en geniet van verschillende culturele en culinaire hoogtepunten. De meest bijzondere acts van zowel amateur als professionele gezelschappen, lopen letterlijk bij je over de tafel terwijl je smult van een overheerlijke gezonde brunch. Van illusionist tot operazangeres. Tijdens de brunch vertonen 10 culturele kunstenaars hun act. Van multi-instrumentalisten, gitaristen en een illusionist, tot aan burlesque dansers en luchtacrobaten. En van een dichter en een operazangeres tot aan stille acts en een loftrompet. Aan de catwalk is plaats voor 200 personen. Maar uiteraard zijn alle bewoners uit Assen en omstreken van harte welkom om mee te kijken naar dit unieke spektakel.

De catwalk brunch vindt plaats onder de luifel van De Nieuwe Kolk.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 25 september 2022 : 10:30

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Waar is het?

De Nieuwe Kolk
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl

€ 20,00