CCR 50 jaar na Woodstock

20 augustus, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Proud Mary, Who’ll StopThe Rain, Bad Moon Rising en I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival (CCR) op haar naam heeft staan. In de show “CCR, 50 jaar na Woodstock” nemen The Fortunate Sons je mee naar het leg...

Lees meer

Proud Mary, Who’ll StopThe Rain, Bad Moon Rising en I put A Spell On You; Dit is slechts een kleine greep uit de lange rij onverwoestbare klassiekers die Creedence Clearwater Revival (CCR) op haar naam heeft staan.

In de show “CCR, 50 jaar na Woodstock” nemen The Fortunate Sons je mee naar het legendarische Woodstock Festival van 1969.

Met hun karakteristieke geluid en hun pakkende songs wisten John Fogerty en zijn mannen in de jaren ’60 en ’70 al ongekende successen te boeken. Talloze hits en een optreden op Woodstock waren dan ook het gevolg. Nu, 50 jaar later, wordt CCR zelfs het hoogtepunt van het festival genoemd.

Naast de volledige uitvoering van het CCR Woodstock concert, zal de show van The Fortunate Sons vervolgd worden met andere nummers uit het glansrijke CCR repertoire. Ze weten als geen ander de sfeer en het gevoel van de jaren ’60 en ’70 tot leven te wekken. Een feest der herkenning dus, met de grootste hits van CCR. Zingen en swingen gegarandeerd!

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 20 augustus 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader