Celebrating 50 years of Stairway to Heaven

23 april 2022, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Met een set van 2 uur, een spectaculaire lichtshow/visuals, belooft het een avond te worden die je niet snel meer vergeet! CELEBRATING 50 YEARS OF STAIRWAY TO HEAVEN Physical Graffiti is al ruim 20 jaar de grootste en meest succesvolle tribute band van Led Zeppelin in Europa. De gitarist Daniel Ver...

Lees meer

Met een set van 2 uur, een spectaculaire lichtshow/visuals, belooft het een avond te worden die je niet snel meer vergeet!

CELEBRATING 50 YEARS OF STAIRWAY TO HEAVEN
Physical Graffiti is al ruim 20 jaar de grootste en meest succesvolle tribute band van Led Zeppelin in Europa. De gitarist Daniel Verberk gebruikt dezelfde gitaren, amps en effecten als Led Zepplin toen der tijd deed en weet daarmee het spel van gitaarvirtuoos Jimmy Page perfect na te bootsen. Ook de demonische bas tonen van John Paul Jones, het legendarische drumspel van John Bonham en de dynamische krachtige vocalen van Robert Plant worden met precisie geëvenaard. “Het lijkt alsof Led Zeppelin er echt zelf staat te spelen!” is dan ook een veel gehoorde uitspraak na het zien van de show.
1969 is het legendarische jaar waarin Led Zeppelin niet één, maar twee albums uitbracht. Nu 50 jaar later, brengt de bekende tribute-act Physical Graffiti een ode aan deze iconische band met een tour door Europa. De band speelt een set van ruim twee uur (!) en alle klassiekers als ‘Whole Lotta Love’, ‘Kashmir’ en natuurlijk ‘Stairway To Heaven’, komen daarmee aan bod. Met spectaculaire lichtshow en visuals, belooft het een avond te worden die je niet snel meer vergeet!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 23 april 2022 : vanaf 20:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 20.00 € 18.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu

€ 20,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader