Celine Cairo

3 juni, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Celine Cairo gooide hogen ogen met haar sterke debuutalbum Free Fall in 2017, waarna ze 3 jaar tussen Amsterdam en Londen werkte aan nieuwe songs voor de opvolger. Met producer Tim Bran (London Grammar, Birdy, Haevn), de Duitse producer Benjamin Rheinlander en haar vaste band nam ze afgelopen jaar ...

Lees meer

Celine Cairo gooide hogen ogen met haar sterke debuutalbum Free Fall in 2017, waarna ze 3 jaar tussen Amsterdam en Londen werkte aan nieuwe songs voor de opvolger.

Met producer Tim Bran (London Grammar, Birdy, Haevn), de Duitse producer Benjamin Rheinlander en haar vaste band nam ze afgelopen jaar het nieuwe album Overflow op, dat op 27 augustus verschijnt. Het resultaat is een sterk popalbum met daarop een mix van akoestische instrumenten, subtiele elektronica en haar kenmerkende stem. Celine’s verhalende lyrics over opgroeien in een snel veranderende en digitaliserende wereld zijn de kers op de taart.

Celine Cairo is een Amsterdamse singer-songwriter wiens muziek het best te omschrijven is als sophisticated indie pop. Ze debuteerde met een door Fink opgenomen EP, bracht in 2016 haar debuutalbum “Free Fall” uit en won daarmee de Zilveren Notenkraker. Met haar gelaagde melancholie en aangrijpende stem stond ze in het voorprogramma van o.a. HAEVN, Dodie, Asgeir en Alex Vargas.

Tijdens deze tournee zullen de nieuwe singles ‘The Fire’, ‘Bird Song’ en ‘Famous’ hun live debuut maken. En zullen enkele van haar oude pareltjes, waaronder het dromerige ‘Hibernate’ dat al ruim 7,5 miljoen keer gestreamed werd, niet op de setlist ontbreken.

Het voorprogramma zal worden verzorgd door néomí, het pseudonym voor folk-pop singer-songwriter Neomi Speelman. Ze schrijft authentieke en oprechte verhalen, ondersteund door dromerige soundscapes. néomi is geïnspireerd door klassieke folk-singwriters.

Zaal: AA-Security Arena | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 3 juni 2022 : vanaf 20:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 14.00 € 14.00

Toelichting: CJP korting alleen voor kaarthouder.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 14,00