Celtann

26 juni, Kunst in Huis in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Aneamarie de Bie; folk. Op zondag 26 juni organiseert Kunst in Huis een luisterconcert met muziek van Annemarie de Bie.Hoewel ze als kind al ondergedompeld werd in allerlei soorten muziek, speelt Annemarie sinds 1998 vooral folk. Door haar uitgebreide ervaring met veel verschillende geweldige muzik...

Lees meer

Aneamarie de Bie; folk.

Op zondag 26 juni organiseert Kunst in Huis een luisterconcert met muziek van Annemarie de Bie.Hoewel ze als kind al ondergedompeld werd in allerlei soorten muziek, speelt Annemarie sinds 1998 vooral folk. Door haar uitgebreide ervaring met veel verschillende geweldige muzikanten uit Nederland, Engeland en Ierland heeft ze een veelzijdig repertoire opgebouwd en bespeelt ze meerdere instrumenten.

Annemarie zingt en speelt al 10 jaar in de folkband Fling en onder artiestennaam Celtann speelt ze solo en met verschillende folk-muzikanten. Hoewel Ierse en Schotse folk de hoofdrol speelt, maakt Annemarie samen met collega’s ook eigen werk op basis van de rijke Keltische traditie. Ingetogen ballades en luister-melodieën maar ook dans muziek en de meer feestelijke kant van dit veelzijdige genre. 

Om twee uur s ’middags wordt u ontvangen bij Kunst in Huis met een drankje. Om half drie start het concert dat circa één uur duurt. Deze vindt bij goed weer plaats in de achterliggende tuin. Na afloop bent u van harte welkom om de huidige tentoonstelling ‘Verbeeldend Verbinden’ te bezoeken, waarin werk van Noah Slot, Margreet Doornbos en Suzanne Hartmans te zien is.

Kunst in Huis
Kunst in Huis is een kunstuitleen en galerie in Veendam. Het doel is om mensen op een laagdrempelige en betaalbare manier kennis te laten maken met kunst. Door het uitlenen van kunst wordt het voor iedereen toegankelijk. Daarnaast bieden we een platform voor (beginnende) kunstenaars om bekendheid op te bouwen.

Reserveer een kaartje tot dinsdag 21 juni
U kunt een kaartje reserveren tot dinsdag 21 juni, de kosten hiervan zijn €25,- per persoon, incl. twee consumpties. U kunt reserveren door een e-mail met
vermelding van het aantal personen te sturen naar info@kunstinhuis.nl. Betaling geschiedt online. Het evenement vindt alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen. Dus komt allen! We zien u graag op zondag 26 juni bij Van Heijningen Bosch!

Lees minder

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Waar is het?

Kunst in Huis
Beneden oosterdiep 63
9641 JB VEENDAM
0598-631030
www.kunstinhuis.nl
info@kunstinhuis.nl