Celtic Folk Festival

28 oktober, EM2 in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Na twee succesvolle edities brengen we op 20 Oktober het Celtic Folk Festival voor de 3de keer naar EM2 in Groningen. Als thuishaven van Rapalje wordt alles uit de kast getrokken om alle vorige edities te overtreffen. Drie bands, heerlijk eten, fantastisch drinken en een prachtige locatie zijn de in...

Lees meer

Na twee succesvolle edities brengen we op 20 Oktober het Celtic Folk Festival voor de 3de keer naar EM2 in Groningen. Als thuishaven van Rapalje wordt alles uit de kast getrokken om alle vorige edities te overtreffen. Drie bands, heerlijk eten, fantastisch drinken en een prachtige locatie zijn de ingrediënten voor dit festival en we garanderen dat je dit feest niet wil missen!

Het Celtic Folk Festival neemt je met de beste bands uit de scene mee op een muzikale reis. Voor een extra onvergetelijke ervaring worden hiervoor bovendien speciale en unieke locaties geselecteerd in zowel Nederland als Duitsland.
Van ruige powerfolk tot romantische ballads en van opzwepende jigs tot traditionele reels. De Kelten waren strijders en de passie knalt dan ook van het podium tijdens dit bijzondere festival.

Met Rapalje en Highland Sellouts.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 28 oktober 2022 : 17:00 - 0:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 22.50 € 22.50
Kinderen : Gratis (t/m 12 jaar)

Voorverkoop: https://celticfolkfestival.com/tickets/.

Waar is het?

EM2
Suikerlaan 6
9743 AN GRONINGEN
www.em2groningen.nl
info@em2groningen.nl

€ 22,50