Celtic Steps - An Irish Christmas

23 december, Posthuis Theater in HEERENVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Ierse dans- en muziekshow. Kerstfeest op z’n Iers: eerst een duik in ijskoud water, daarna opwarmen met een whiskey onder de kerstboom en vervolgens genieten van een ruime portie traditionele Ierse muziek en dans. De liefhebbers – en dat zijn er steeds meer – kunnen in ieder geval hun hart ophalen ...

Lees meer

Ierse dans- en muziekshow.

Kerstfeest op z’n Iers: eerst een duik in ijskoud water, daarna opwarmen met een whiskey onder de kerstboom en vervolgens genieten van een ruime portie traditionele Ierse muziek en dans. De liefhebbers – en dat zijn er steeds meer – kunnen in ieder geval hun hart ophalen met ‘An Irish Christmas’, gebracht door het befaamde Ierse Riverdance-gezelschap Celtic Steps.

Vertolkingen van bekende traditionals zoals ‘Oh Danny Boy’, ‘Will Ye Go Lassie Go’ en ‘Carrickfergus’ worden afgewisseld met sfeervolle kerstnummers, zoals ‘Carol of the Bells’, ‘The Wexford Carol’, ‘Silent Night’ en ‘The First Noël’. Prachtige zang, sfeervolle muziek en energieke dans dus van Ierse dansers die hun sporen hebben verdiend bij de wereldberoemde shows ‘Lord of the Dance’ en ‘Riverdance’.

Celtic Steps wenst u alvast Nollaig Shona!

Lees minder

Data en tijden

vr 23 december 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 29.00

Waar is het?

Posthuis Theater
Fok 78
8441 BR HEERENVEEN
0513 619494
www.posthuistheater.nl
info@posthuistheater.nl

€ 29,00