Charl Delemarre & Vic Willems

19 september, Nijend24 in ANDEREN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Twee top singer-songwriters samen op het podium Charl Delemarra “Charl Delemarre(1990) is een Nederlandstalige singer & songwriter die eind 2014 met zijn band e Grote Prijs van Rotterdam én de Grote Prijs van Nederland won met zijn gepassioneerde en persoonlijke muziek. Het jaar daarop bracht hij ...

Lees meer

Twee top singer-songwriters samen op het podium

Charl Delemarra

“Charl Delemarre(1990) is een Nederlandstalige singer & songwriter die eind 2014 met zijn band e Grote Prijs van Rotterdam én de Grote Prijs van Nederland won met zijn gepassioneerde en persoonlijke muziek. Het jaar daarop bracht hij zijn eerste EP ‘De Bekentenis’ uit en was een graag geziene gast bij DWDD. Na meer dan 30 shows tijdens de popronde in 2015 was hij ook te zien op Noorderslag in 2016.

Met zijn band ging Charl later dat jaar de studio in om zijn tweede EP op te nemen en toerde door heel Nederland als voorprogramma van De Dijk. De eerste single ‘Lichtelijk Verlicht’ kwam in januari 2017 uit en Charl werd direct tot NPO 2 ‘Nieuw geluid’ verkozen en speelde Charl zelfs een succesvolle show op Pinkpop. Vanaf 2018 is Charl bezig met schrijven en om zijn debuutalbum op te nemen in voormalig klooster Maria Roepaen, waar hij zich met bevriende muzikanten terugtrok om daar ongestoord op te nemen.

Na een periode van schrijven brengt hij een nieuwe versie van zichzelf naar voren. Momenteel legt hij de laatste hand aan zijn debuutalbum, waarvan het eerste materiaal in augustus 2021 te horen is”

Vic Willems

Goeie muziek ademt de tijdgeest. Vic Willems weet het moderne levensgevoel te capteren in betoverende muziekstukken die niet alleen zijn particuliere levensgevoel, maar ook dat van een generatie lijkt weer te geven. De 27-jarige Utrechter Vic Willems dus. Hij maakt intieme, melancholieke luisterpop met persoonlijke teksten op een laagje elektronica. Zijn eerste album Doemdenker/ Wonderkind is zijn eerste proeve van bekwaamheid op Excelsior Recordings.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 19 september 2021 : 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 18.00

Toelichting: incl. consumpties.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Nijend24
Nijend 24
9465 TR ANDEREN
06-51511111
www.nijend24.nl

€ 18,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader