Charles Dickens kerstmarkt

10 december, Centrum in BUITENPOST

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zaterdag 10 december 2022 zal er weer van 14.00-20.00 uur een Charles Dickens kerstmarkt in Buitenpost plaatsvinden. Op deze gezellige en drukbezochte kerstmarkt met ongeveer 80 kramen kunt u zich weer in de vervlogen tijd van Charles Dickens wanen. Zo kunt u genieten van de prachtige koren in ...

Lees meer

Op zaterdag 10 december 2022 zal er weer van 14.00-20.00 uur een Charles Dickens kerstmarkt in Buitenpost plaatsvinden.

Op deze gezellige en drukbezochte kerstmarkt met ongeveer 80 kramen kunt u zich weer in de vervlogen tijd van Charles Dickens wanen. Zo kunt u genieten van de prachtige koren in de Mariakerk en muziek op straat, maar ook de sfeervol aangeklede kramen dragen hieraan bij. Het aanbod van waren is zeer divers. Er staan kramen met onder meer kerstdecoraties, woonaccessoires, bloemstukken, sieraden en foodtrucks met lekkere hapjes en drankjes.

Traditiegetrouw kunt u ook een kijkje nemen bij de oude ambachten zoals fries houtsnijwerk, fries aardewerk, vlechten met wilgentenen, glas graveren en glas in lood. Ook de levende kerststal is weer aanwezig net zoals de ijsbaan voor de kinderen.

Kortom, het is een dagje uit voor jong en oud. De toegang voor dit evenement is gratis en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op de Facebook van Kerstmarkt Buitenpost kunt u meer informatie vinden over de deelnemers.

Wilt u zich nog aanmelden als kraamhouder, dan verzoeken wij u een mail te sturen naar kerstmarktbuitenpost@gmail.com.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 december 2022 : 14:00 - 20:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Centrum
Kerkstraat
9285 TB BUITENPOST

gratis