Choir of King's College Cambridge

17 september, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het wereldberoemde Engelse koor The Choir of King’s College uit Cambridge opent het nieuw seizoen klassieke muziek in De Oosterpoort. The Choir of King’s College, Cambridge is een van de mooiste voorbeelden van de indrukwekkende Engelse koortraditie. Het ensemble werd al in 1441 opgericht door de E...

Lees meer

Het wereldberoemde Engelse koor The Choir of King’s College uit Cambridge opent het nieuw seizoen klassieke muziek in De Oosterpoort.

The Choir of King’s College, Cambridge is een van de mooiste voorbeelden van de indrukwekkende Engelse koortraditie. Het ensemble werd al in 1441 opgericht door de Engelse koning Henry VI om de dagelijkse diensten in zijn nieuwe kapel te begeleiden. Anno 2022 is dat nog steeds de voornaamste taak van de koorknapen, maar zodra ze op tournee gaan, grijp je als programmeur natuurlijk je kans. In 2013 en in 2016 zweefden de gouden stemmen van The Choir of King’s College, Cambridge ook al door De Oosterpoort. Op zaterdag 17 september zorgt het ensemble onder leiding van maestro Daniel Hyde opnieuw voor een belevenis die geen enkele koorliefhebber wil missen.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 17 september 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 39.50

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 39,50