Chrystabell

19 juni, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Artiest, actrice en muze van regisseur David Lynch, de etherische zangeres Chrystabell heeft de afgelopen tien jaar uitverkochte tours over de hele wereld geleid, terwijl ze vijf veelgeprezen albums uitbracht. Een boeiende aanwezigheid zowel op plaat als op het podium, haar hypnotiserende verleideli...

Lees meer

Artiest, actrice en muze van regisseur David Lynch, de etherische zangeres Chrystabell heeft de afgelopen tien jaar uitverkochte tours over de hele wereld geleid, terwijl ze vijf veelgeprezen albums uitbracht. Een boeiende aanwezigheid zowel op plaat als op het podium, haar hypnotiserende verleidelijke stem en opvallende visuele presentatie hebben haar een steeds groter wordend leger van toegewijde fans opgeleverd.

Een hoofdrol als FBI-agent Tammy Peterson in in het derde seizoen van Twin Peaks, Twin Peaks: The Return, bevestigde alleen maar de omvang van haar aanzienlijke talenten. Time Magazine noemde het 'de show van het decennium'.

Haar vijfde studioalbum Midnight Star laat haar ambities stijgen, met de nummers die een meeslepend en conceptueel verhaal vormen rond de schrijnende, falende relatie van de mensheid met deze planeet Aarde. De gitaren en drums zijn vervangen door synths (een hoogtepunt is haar verbazingwekkende cover van de Psychedelic Furs-klassieker "Love My Way"), wat een fascinerende verschuiving in haar creatieve visie markeert - en zorgt voor een werkelijk ongeëvenaarde moderne popplaat.

Deze show is mede mogelijk gemaakt door Maxazine.

Zaal: AA-Security Arena | Type: Staconcert | Garderobe gratis

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 19 juni 2022 : vanaf 20:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00

Toelichting: korting alleen voor CJP pashouders.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 15,00