Church of Cash

27 november, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Country muziek door Church of Cash. Een fantastisch eerbetoon aan het gehele oeuvre van Cash en de ziel van de Amerikaanse country en rockablilly. Dit concert vindt plaats in Theater Sneek I Walk The Line, Ring Of Fire, Folsom Prison Blues; Church of Cash speelt de nummers van Johnny Cash met st...

Lees meer

Country muziek door Church of Cash.

Een fantastisch eerbetoon aan het gehele oeuvre van Cash en de ziel van de Amerikaanse country en rockablilly.

Dit concert vindt plaats in Theater Sneek

I Walk The Line, Ring Of Fire, Folsom Prison Blues; Church of Cash speelt de nummers van Johnny Cash met stijl en energie en is loyaal aan de boodschap die ze uitdragen.

Church of Cash wil het muzikale erfgoed van de in 2003 overleden 'Man in Black' graag levend houden. En dat lukt de mannen uitstekend! De band komt bijzonder dicht bij Cash. Dat werd tijdens hun fantastische Bolwerk-show in maart vorig jaar wel duidelijk. Nu kunnen we het in Theater Sneek nog eens meemaken. Volgens kenners hebben we zelfs te maken met de allerbeste Cash-tribute ter wereld! Wij sluiten ons daar graag bij aan.

De band werd in 2010 opgericht in Honolulu op Hawaii. Niet de eerste plaats die je associeert met de koning van de country. Maar vergis je niet! De donkere baritonstem van zanger Jay Ernest brengt je bij de eerste zin meteen naar de prairie. Akoestische gitaar, mondharmonica en de rest van de band erbij en deze avond voelt als een liveconcert van Cash in optima forma met zijn The Tennessee Three!

Met een catalogus van bijna 150 nummers kun je vrijwel alles verwachten. Van Cash zijn eerste succes Hey Porter tot krakers als A Boy Named Sue en A Thing Called Love en het breekbare Hurt, de laatste hit die Cash scoorde voor zijn overlijden.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 27 november 2021 : vanaf 15:00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader