Circus Bossle

21 juli t/m 25 juli, Evenemententerrein a/d Thyakkerstraat in DALEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Circus Bossle geeft coronaproof voorstellingen in Dalen! Het beroemde Duitse Circus Bossle reist al jaren door Nederland. De afgelopen maanden stond het circus echter noodgedwongen stil vanwege het coronavirus. Nu er enkele versoepelingen zijn op het gebied van evenementen is het circus, in aangepa...

Lees meer

Circus Bossle geeft coronaproof voorstellingen in Dalen!

Het beroemde Duitse Circus Bossle reist al jaren door Nederland. De afgelopen maanden stond het circus echter noodgedwongen stil vanwege het coronavirus. Nu er enkele versoepelingen zijn op het gebied van evenementen is het circus, in aangepaste vorm en geheel coronaproof, weer op tournee. Binnenkort is het circus te bewonderen in Dalen.

Uiteraard wel met coronamaatregelen. Normaal gesproken zijn er ruim 300 zitplaatsen in de grote circustent. Om de 1,5 meter afstandsregel te waarborgen, heeft het circus het aantal zitplaatsen beperkt tot maximaal 100 per voorstelling. Daarnaast zorgt het circus voor extra hygiënemaatregelen zoals een grondige schoonmaak en ontsmetting van de zitplaatsen. Ook wordt de circustent extra geventileerd. Voor het ontsmetten van de handen zijn er, in- en rond de circustent, diverse punten met alcoholgel aanwezig.

Het circus presenteert een ruim 80 minuten durende show met alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

Het circus staat in Dalen op het evenemententerrein aan de Thijakkerstraat. De reeks voorstellingen in Dalen beginnen op woensdag 21 juli om 15.00 uur, vrijdag 23 juli om 19.00 uur, zaterdag 24 juli om 15.00 en 19.00 uur en zondag 25 juli de laatste voorstelling om 12.00 uur.

Kaarten zijn al vanaf slechts € 10,- verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10.00 uur tot 12.00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk.

Omdat bezoekers uit verschillende huishoudens 1,5 meter afstand kunnen houden en vaste zitplaatsen krijgen toegewezen, is een test- of vaccinatiebewijs niet verplicht om het circus te bezoeken. Wel vind er bij de aanschaf van kaarten aan de circuskassa een gezondheidscheck plaats. Meer informatie op de Facebookpagina van het circus: www.facebook.com/circusbossle

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 juli 2021 : 15:00 - 16:30
za 24 juli 2021 : 19:00 - 20:30
zo 25 juli 2021 : 12:00 - 13:30

Prijzen

Volwassenen : € 14.00
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 12.00 (1 t/m 16 jaar )

Toelichting: entreeprijzen: * Tribune (achterste rijen banken). Kinderen € 12,- / Volwassenen € 14,- * Stalles (middelste rijen stoelen). Kinderen € 14,- / Volwassenen € 16,- * Loge (voorste rijen stoelen rondom de piste). Kinderen €18,- / Volwassenen € 20,- Kinderprijzen gelden voor kinderen vanaf 1 t/m 16 jaar. Kinderen tot 1 jaar zijn gratis, mits op schoot gehouden. Speciale ACTIE voor de voorstellingen op vrijdag- en zaterdagavond om 19.00 uur. ALLE PLAATSEN SLECHTS € 10,- Voor alle overige voorstellingen zijn kortingsbonnen te verkrijgen bij de winkeliers en bedrijven in en rondom Dalen. Tegen inlevering van een kortingsbon ontvangt u € 2,- korting per persoon op onze reguliere entreeprijzen (zie bovenstaand). Kortingsbonnen zijn niet inwisselbaar in combinatie met andere acties..

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Evenemententerrein a/d Thyakkerstraat
Thyakkerstraat
7751 CK DALEN

Gerelateerde evenementen

Loader