Circus Bossle

24 november t/m 28 november, Parkeerplaats zwembad De Dinge in UITHUIZEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De beroemde Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun succesvolle familiecircus door Nederland. Van woensdag 24 tot en met zondag 28 november strijkt het circus weer neer in Uithuizen. De grote circustent wordt opgebouwd op het parkeerterrein van Zwembad de Dinge aan de Dingeweg. Wie de c...

Lees meer

De beroemde Duitse circusfamilie Bossle reist al jaren met hun succesvolle familiecircus door Nederland. Van woensdag 24 tot en met zondag 28 november strijkt het circus weer neer in Uithuizen. De grote circustent wordt opgebouwd op het parkeerterrein van Zwembad de Dinge aan de Dingeweg.

Wie de circustent betreedt, zal denken dat de tijd er heeft stil gestaan. Het publiek waant zich in een nostalgische wereld vol rood pluche en klatergoud. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een ongedwongen huiskamersfeer waardoor iedere bezoeker, jong of oud, zich thuis en betrokken voelt.

Het circus presenteert een vernieuwde show van ruim anderhalf uur. De show bevat natuurlijk wel alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, geiten, koeien, lama’s en kamelen de revue.

De voorstellingen beginnen op woensdag 24 november om 15:00 uur, vrijdag 26 november om 19:00 uur, zaterdag 27 november om 15:00 en 19:00 uur en zondag 28 november de laatste voorstelling om 11:00 uur.

Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10:00 tot 12:00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk. Bezoekers vanaf 13 jaar en ouder moeten een coronatoegangsbewijs (QR-code) laten zien.

Meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/circusbossle

Lees minder

Links

Data en tijden

za 27 november 2021 : 15:00 - 16:30
za 27 november 2021 : 19:00 - 20:30
zo 28 november 2021 : 11:00 - 12:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 14.00 € 14.00
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar) Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 12.00 (1 t/m 16 jaar ) € 12.00 (1 t/m 16 jaar )

Voorverkoop: Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10:00 tot 12:00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk..

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Parkeerplaats zwembad De Dinge
Dingeweg 4
9981 NC UITHUIZEN

Gerelateerde evenementen

Loader