Circus Bossle

15 september t/m 19 september, Terrein tussen de Hugo de Grootstraat en de Achterweg in OUDE PEKELA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Traditioneel circus met een ruim anderhalf uur durende familieshow voor jong en oud! Met o.a. clowns, acrobaten en diverse dieren. Circus Bossle geeft coronaproof voorstellingen in Oude Pekela OUDE PEKELA – Het beroemde Duitse Circus Bossle reist al jaren door Nederland. De afgelopen maanden stond...

Lees meer

Traditioneel circus met een ruim anderhalf uur durende familieshow voor jong en oud! Met o.a. clowns, acrobaten en diverse dieren.

Circus Bossle geeft coronaproof voorstellingen in Oude Pekela

OUDE PEKELA – Het beroemde Duitse Circus Bossle reist al jaren door Nederland. De afgelopen maanden stond het circus echter noodgedwongen stil vanwege het coronavirus. Nu er enkele versoepelingen zijn op het gebied van evenementen is het circus, in aangepaste vorm en geheel coronaproof, weer op tournee. Binnenkort is het circus te bewonderen in Oude Pekela.

Uiteraard wel met coronamaatregelen. Normaal gesproken zijn er ruim 300 zitplaatsen in de grote circustent. Om de 1,5 meter afstandsregel te waarborgen, heeft het circus het aantal zitplaatsen beperkt. Daarnaast zorgt het circus voor extra hygiënemaatregelen zoals een grondige schoonmaak en ontsmetting van de zitplaatsen. Ook wordt de circustent extra geventileerd. Voor het ontsmetten van de handen zijn er, in- en rond de circustent, diverse punten met alcoholgel aanwezig.

Het circus presenteert een ruim anderhalf uur durende show met alle klassieke elementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden, lama’s en kamelen de revue.

Het circus staat in Oude Pekela op het grasveld aan de Hugo de Grootstraat en Achterweg. De voorstellingen beginnen op woensdag 15 september om 16.00 uur, vrijdag 17 september om 16.00 uur en 19.00 uur, zaterdag 18 september om 16.00 en 19.00 uur en zondag 19 september de laatste voorstelling om 11.00 uur.

Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop start al op dinsdag 14 september van 10.00 tot 12.00 uur. Vervolgens is de circuskassa op voorstellingsdagen dagelijks geopend, eveneens van 10.00 uur tot 12.00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk.

Omdat bezoekers uit verschillende huishoudens 1,5 meter afstand kunnen houden en vaste zitplaatsen krijgen toegewezen, is een test- of vaccinatiebewijs niet verplicht om het circus te bezoeken. Wel vind er bij de aanschaf van kaarten aan de circuskassa een gezondheidscheck plaats. Meer informatie op de Facebookpagina van het circus: www.facebook.com/circusbossle

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 19 september 2021 : 11:00 - 12:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 14.00 € 14.00
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar) Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 12.00 (1 t/m 16 jaar ) € 12.00 (1 t/m 16 jaar )

Toelichting: betreft vanaf prijzen.

Voorverkoop: circuskassa op locatie.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Terrein tussen de Hugo de Grootstraat en de Achterweg
Hugo de Grootstraat
9665 LZ OUDE PEKELA

Gerelateerde evenementen

Loader