Circus Renz International

9 september t/m 25 september, Rijksstraatweg t.o. Be Quick in HAREN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Circus Renz International presenteert met trots voor jong en oud een grandioze en traditierijke circusshow, hoewel ze met hun tijd zijn meegegaan is tijdens de shows nog steeds de oude circussfeer van vroeger te proeven. Paarden mogen natuurlijk niet ontbreken bij het traditionele circus. Dit jaar ...

Lees meer

Circus Renz International presenteert met trots voor jong en oud een grandioze en traditierijke circusshow, hoewel ze met hun tijd zijn meegegaan is tijdens de shows nog steeds de oude circussfeer van vroeger te proeven.

Paarden mogen natuurlijk niet ontbreken bij het traditionele circus. Dit jaar draven er maar liefst 8 edele Arabieren in de piste. Het prachtige vrijheidsdressuur wordt gepresenteerd door Franz Renz s.r.

Maar ook is er ruimte voor jonge en talentvolle artiesten, sensationele jongleurs, luchtacrobatiek, trapezewerkers ,clownerie verder vertederende en bijzondere dieren.
.
Het circus gaat met zijn tijd mee en biedt het publiek, zowel op de loge als op de tribune, een aangename zicht en zitcomfort.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 9 september 2022 : 17:00

Waar is het?

Rijksstraatweg t.o. Be Quick
Rijkstraatweg 16
9752 AD HAREN