Circus Santelli - Saltu Sensus

18 december, Posthuis Theater in HEERENVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Familievoorstelling (6+), met blindentolk Laat je meevoeren naar een bijzondere plek, waar niet zomaar iedereen belandt. Iedere zonsopgang wordt hier gevierd. De acrobatische bosbewoners toasten er dagelijks op het hier en nu met allerlei circuskunsten. Betreed samen met de aardkinderen een verscho...

Lees meer

Familievoorstelling (6+), met blindentolk

Laat je meevoeren naar een bijzondere plek, waar niet zomaar iedereen belandt. Iedere zonsopgang wordt hier gevierd. De acrobatische bosbewoners toasten er dagelijks op het hier en nu met allerlei circuskunsten. Betreed samen met de aardkinderen een verscholen plek, diep in het woud, genaamd: 'Saltu Sensus'. In Saltu Sensus branden in het holst van de nacht knisperende vuren. Wanneer je er stiekem door de bomen gluurt, zie je de aardkinderen met zijn allen om het vuur heen buitelen. In het ochtendgloren zingen en vliegen ze met de vlinders mee. Toch zijn ook in Saltu Sensus de dagen van tijd tot tijd mistig en kil. Dan steunt de groep aardkinderen elkaar onvoorwaardelijk. Ze zijn verbonden met elkaar en tegelijkertijd met de natuur. Ze vieren de oneindige cyclus van het leven en weten dat verlies een nieuw begin betekent, dat na een winterslaap de zon staat te popelen om op te komen en dat een zaadje uitgroeit tot een wildernis.
Geef je fantasie de ruimte en ervaar de bijzondere plek waar de kinderen van Circus Santelli verblijven. Laat je verbazen door de wervelende acrobatiek, prachtige trucs aan de Chinese paal en klap mee op het ritme van de jongleurs. Een unieke ervaring waarin al jouw zintuigen op scherp worden gezet. Hooggeëerd publiek: met trots presenteert Circus Santelli ... Saltu Sensus!

Deze voorstelling is ook te volgen door mensen mensen met een visuele beperking. Het Posthuis Theater en Circus Santelli werken hiervoor samen met Stichting Komt het Zien. Er is een blindentolk aanwezig tijdens de voorstelling.

Lees minder

Data en tijden

zo 18 december 2022 : vanaf 15:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00
Kinderen : Gratis (t/m 5 jaar)
Kinderen : € 10.00 (6 t/m 12 jaar )

Waar is het?

Posthuis Theater
Fok 78
8441 BR HEERENVEEN
0513 619494
www.posthuistheater.nl
info@posthuistheater.nl

€ 15,00