Circus Saurus

24 juni t/m 26 juni, De Brink in ANNEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Circus Saurus komt met levensechte dino naar Annen ANNEN – Een levensechte T-Rex dinosaurus ontmoeten in het circus? Het kan binnenkort want van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni strijkt het Circus Saurus neer in Annen. De grote circustent wordt opgebouwd op de Brink. Circus Saurus neemt je in ...

Lees meer

Circus Saurus komt met levensechte dino naar Annen

ANNEN – Een levensechte T-Rex dinosaurus ontmoeten in het circus? Het kan binnenkort want van vrijdag 24 tot en met zondag 26 juni strijkt het Circus Saurus neer in Annen. De grote circustent wordt opgebouwd op de Brink.

Circus Saurus neemt je in een ruim anderhalf uur durende show mee op een spannende reis door de jungle. Naast een levensechte T-Rex dinosaurus bevat de show natuurlijk ook alle klassieke circuselementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, mini-koeien en lama’s de revue.

De voorstellingen in Annen beginnen op vrijdag 24 juni om 19:00 uur, zaterdag 25 juni om 15:00 en 19:00 uur en zondag 26 juni de laatste voorstelling om 11:00 uur. Een week later – van vrijdag 1 tot en met zondag 3 juli – staat het circus in Gieten op het evenemententerrein achter de Landspoelen.

Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10:00 tot 12:00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk.

Meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/CircusSaurusNL

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 26 juni 2022 : 11:00 - 12:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 14.00 € 14.00
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar) Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 12.00 (1 t/m 16 jaar ) € 12.00 (1 t/m 16 jaar )

Toelichting: kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie.

Voorverkoop: voorverkoop (enkel aan de circuskassa op locatie) is op voorstellingsdagen van 10:00 tot 12:00 uur; de kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk.

Waar is het?

De Brink

9468 CA ANNEN