Circus Saurus

14 mei t/m 15 mei, Grasveld a/d Prins Mauritsstraat (nabij OBS Hendrik Wester). in OUDE PEKELA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Circus Saurus komt met levensechte dino naar Oude Pekela OUDE PEKELA – Een levensechte T-Rex dinosaurus ontmoeten in het circus? Het kan binnenkort want op zaterdag 14 en zondag 15 mei strijkt het Circus Saurus neer in Oude Pekela. De grote circustent wordt opgebouwd op het grasveld a/d Prins Mauri...

Lees meer

Circus Saurus komt met levensechte dino naar Oude Pekela

OUDE PEKELA – Een levensechte T-Rex dinosaurus ontmoeten in het circus? Het kan binnenkort want op zaterdag 14 en zondag 15 mei strijkt het Circus Saurus neer in Oude Pekela. De grote circustent wordt opgebouwd op het grasveld a/d Prins Mauritsstraat (nabij OBS Hendrik Wester).

Circus Saurus neemt je in een ruim anderhalf uur durende show mee op een spannende reis door de jungle. Naast een levensechte T-Rex dinosaurus bevat de show natuurlijk ook alle klassieke circuselementen, waaronder; vliegensvlugge jongleurs, lenige acrobaten, levensgevaarlijke messenwerpers, spectaculaire vuurspuwers en doldwaze clowns. Natuurlijk ontbreken ook de optredens van de dieren niet. Zo passeren onder andere paarden, honden en lama’s de revue.

De voorstellingen beginnen op zaterdag 14 mei om 15:00 en 19:00 uur en zondag 15 mei de laatste voorstelling om 11:00 uur.

Kaarten zijn enkel verkrijgbaar aan de circuskassa op locatie. De voorverkoop is op voorstellingsdagen van 10:00 tot 12:00 uur. De kassa is tevens geopend vanaf één uur voor aanvang van iedere voorstelling, mits de kaarten niet al zijn uitverkocht in de voorverkoop. Aan de circuskassa kan enkel contant betaald worden, pinnen is niet mogelijk. Meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/CircusSaurusNL

Lees minder

Links

Data en tijden

za 14 mei 2022 : 15:00 - 16:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 14.00 € 14.00
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar) Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 12.00 (1 t/m 16 jaar ) € 12.00 (1 t/m 16 jaar )

Waar is het?

Grasveld a/d Prins Mauritsstraat (nabij OBS Hendrik Wester).
Prins Mauritsstraat
9665 KR OUDE PEKELA