Citygame Sneek

6 april t/m 30 juni, Centrum in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Je kunt Sneek ontdekken via een gps gestuurde interactieve speurtocht die beschikbaar is op Sneek.nl. Door verschillende opdrachten te volgen via een app op je telefoon verken je Sneek en leer je over de geschiedenis van de stad. Een erg leuk - coronaproof - uitje om met je gezin, familie of vriende...

Lees meer

Je kunt Sneek ontdekken via een gps gestuurde interactieve speurtocht die beschikbaar is op Sneek.nl. Door verschillende opdrachten te volgen via een app op je telefoon verken je Sneek en leer je over de geschiedenis van de stad. Een erg leuk - coronaproof - uitje om met je gezin, familie of vrienden te doen.

In deze Citygame Sneek ga je de strijd aan met Grutte Pier. Grutte Pier was een Friese volksheld waar je geen ruzie mee moest krijgen. Met zijn 2 meter lange zwaard maakte hij vele tegenstanders een kopje kleiner. Door voldoende punten te halen met de opdrachten ontkom je aan dit lot. Je kunt ook met meerder teams tegen elkaar ‘strijden’.

De Citygame Sneek is een vervolg op de Kunstroutes Sneek, die begin maart online verschenen. De kunstroutes zijn gratis beschikbaar, voor de citygame wordt een bijdrage gevraagd ivm een afdracht per spel aan het technische platform.

Het volgen van de Citygame Sneek is een prima manier om te vermaken en hoeft niet op vastgestelde tijden of in vastgestelde gezelschappen en is dus een prima coronaproof uitje.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Centrum

8611 NK SNEEK

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader