Claptunes en vrienden - Eerbetoon aan bassist Han Thie

2 oktober, CR Hofsteenge in GROLLOO

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Bijzonder concert in CR Hofsteenge in Grolloo op 2 oktober Eerbetoon Claptunes en vrienden aan bassist Han Thie Vrienden, oud-bandleden en muziekliefhebbers brengen met de Eric Clapton-tribute band Claptunes een muzikaal eerbetoon aan de in december 2021 overleden bassist Han Thie. Met een lach, ee...

Lees meer

Bijzonder concert in CR Hofsteenge in Grolloo op 2 oktober Eerbetoon Claptunes en vrienden aan bassist Han Thie

Vrienden, oud-bandleden en muziekliefhebbers brengen met de Eric Clapton-tribute band Claptunes een muzikaal eerbetoon aan de in december 2021 overleden bassist Han Thie. Met een lach, een traan en vooral heel veel muziek wordt het leven van de in Drenthe even geliefde als roemruchte muzikant herdacht en gevierd.

Han Thie…wie uit de muziekwereld in Drenthe, Groningen en de Achterhoek kende hem niet? Han speelde door de jaren heen in diverse bands als Catfever en Living Legends. Dat Han Thie in de Achterhoekse Claptunes speelde, was het gevolg van zijn jarenlange werk als geluidstechnicus voor Normaal. Voor Claptunes is het fijn om voor hun goede vriend en bassist een speciaal concert te kunnen geven in Grolloo, zijn woonplaats. Het repertoire van Claptunes zal daarin centraal staan. Maar ook zullen enkele vrienden en oud-bandmaatjes van Han op deze zondagmiddag naar Hofsteenge komen om samen met Claptunes enkele voor Han speciale songs te spelen.

Het wordt een bijzondere middag voor iedereen die Han Thie een warm hart toedraagt. Maar ook degenen die hem niet gekend hebben zijn meer dan welkom om dit concert bij te wonen.

Claptunes & Friends
Zondag 2 oktober 2022, zaal CR Hofsteenge, Hoofdstraat 11, 9444 PA Grolloo.
Zaal open: 15.00 uur
Entree: vrije gift tbv 'Stichting Ambulance Wens'

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 2 oktober 2022 : 15:00 - 17:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

CR Hofsteenge
Hoofdstraat 11
9444 PA GROLLOO
0592 501226
www.hofsteengegrolloo.nl
info@b03.nl