Clarinets Unlimited 30 jaar plus 1

22 mei, VRIJDAG Sint Jansstraat in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jubileum klarinetorkest, thema Feest; klassiek. Vorig jaar was het 30 jaar geleden dat in Groningen dit klarinetorkest werd opgericht. En dat vieren ze dit jaar met het thema 'feest'! Uit het archief is gekozen uit muziek die ten gehore zal worden gebracht op het concert. In dit feestelijke conce...

Lees meer

Jubileum klarinetorkest, thema Feest; klassiek.

Vorig jaar was het 30 jaar geleden dat in Groningen dit klarinetorkest werd opgericht. En dat vieren ze dit jaar met het thema 'feest'!

Uit het archief is gekozen uit muziek die ten gehore zal worden gebracht op het concert. In dit feestelijke concert werkt CU samen met het Trio Arwen (fluit, klarinet en accordeon) in de wervelende Tarantella van Saint-Saëns in een bewerking door de dirigent van het orkest, Karin Vrieling.

Verder wordt er een Aria van Johann Sebastian Bach gespeeld, de feestelijke Menuetten van de Royal Fireworks van G.F. Händel en de wellicht nog feestelijker Clownery for Clarinet van Harry Stalpers.

Het concert is leuk voor jong en oud. In het orkest zijn alle klarinetten uit de klarinetfamilie vertegenwoordigd, van de hoge esklarinet, tot de lage contra-basklarinet.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 22 mei 2022 : vanaf 14:30

Prijzen

Volwassenen : € 12.50
Kinderen : € 2.50 (t/m 11 jaar)

Waar is het?

VRIJDAG Sint Jansstraat
Sint Jansstraat 7
9712 JM GRONINGEN
050 3051400
www.bijvrijdag.nl
receptie@bijvrijdag.nl

€ 12,50