Cliëntenraad Inspiratieprijs

30 juni t/m 23 juli, Gemeentehuis Achtkarspelen in BUITENPOST

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op 29 juni start er een heel leuk initiatief in Friesland ook, bij jou in de buurt. De expositie van de ‘Cliëntenraad Inspiratieprijs’. Deze prijs is ingesteld door de cliëntenraad van GGZ Friesland om mensen binnen de psychiatrie een podium te bieden om hun talent te tonen. De cliëntenraad vindt...

Lees meer

Op 29 juni start er een heel leuk initiatief in Friesland ook, bij jou in de buurt. De expositie van de ‘Cliëntenraad Inspiratieprijs’.

Deze prijs is ingesteld door de cliëntenraad van GGZ Friesland om mensen binnen de psychiatrie een podium te bieden om hun talent te tonen.

De cliëntenraad vindt het belangrijk dat cliënten hun kunstzinnige kwaliteiten kunnen laten zien op een wijze waarbij ze waardering en zelfvertrouwen ervaren. Er wordt zo gestreden tegen het stigma dat nog altijd heerst op het hebben van een psychische kwetsbaarheid. Kunst is een leuke manier om mensen met elkaar in gesprek te brengen.

We hopen dat je komt kijken en het gesprek met elkaar aan gaat over de prachtige kunst die te zien is (natuurlijk wel op gepaste afstand).

Naast het bewonderen van de kunst kun je als bezoeker ook stemmen op je favoriete kunstwerk. Het gemiddelde van deze stemmen én de beoordeling van onze vakjury zal per categorie een top drie geven. De prijzen die we uitreiken op de slotavond zijn bedoeld om
de winnaars verder te stimuleren in zijn/haar/hen artistieke ontwikkeling.

Deze expositie gaat op reis in Friesland en is te zien op 5 locaties. Wil je weten wanneer de expositie bij jou in de buurt is? Kijk voor meer informatie over de Inspiratieprijs op onze website: www.ggzfriesland.nl/inspiratieprijs. We zien je graag bij de expositie!

Lees minder

Links

Data en tijden

woensdag 30 juni 2021 t/m vrijdag 23 juli 2021

maandag : 9:00-16:30
dinsdag : 9:00-16:30
woensdag : 9:00-16:30
donderdag : 9:00-16:30
vrijdag : 9:00-16:30
ma 5 juli 2021 : 9:00 - 16:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Gemeentehuis Achtkarspelen
Stationsstraat 18
9285 NH BUITENPOST
0511 548111
http://www.achtkarspelen.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader