Clouseau

25 september, SPOT/De Oosterpoort in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Belgische band Clouseau komt naar De Oosterpoort om je dan eindelijk maar toch te laten genieten van het eind 2019 verschenen album Tweesprong. In Nederland is de band al jaren succesvol en zijn de shows van de heren ook steevast uitverkocht. Met name de nummers Daar Gaat Ze, Domino en Passie z...

Lees meer

De Belgische band Clouseau komt naar De Oosterpoort om je dan eindelijk maar toch te laten genieten van het eind 2019 verschenen album Tweesprong.

In Nederland is de band al jaren succesvol en zijn de shows van de heren ook steevast uitverkocht. Met name de nummers Daar Gaat Ze, Domino en Passie zijn nog regelmatig op de radio te horen en staan al tijden in de Radio 2 Top 2000. De singles Anne en Daar Gaat Ze betekenen in 1989 de doorbraak voor de broers Koen en Kris Wauters, het duo dat schuilgaat achter de naam Clouseau. Met debuutplaat Hoezo – inmiddels uitgegroeid tot een nederpopklassieker – zet het duo zich ook in Nederland op de kaart. In ons land scoort Clouseau maar liefst acht Top 15-singles en wereldwijd werden ruim 3,1 miljoen singles en albums verkocht.

In november 2019 verscheen Tweesprong, hun dertiende Nederlandstalige album. Een eerlijke, emotionele en gevarieerde plaat, waarop serieuze onderwerpen worden verpakt in vlotte, zonovergoten Nederlandstalige nummers.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 25 september 2022 : 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 42.60

Waar is het?

SPOT/De Oosterpoort
Trompsingel 27
9724 DA GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@opsb.groningen.nl

€ 42,60