Club Guy & Roni - Fortune

12 september, SPOT/Stadsschouwburg in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het is inmiddels een begrip in Groningen: de openbare repetities van NITE halverwege het maakproces van een nieuwe voorstelling. Stap binnen in de backstage wereld van Guy Weizman, Roni Haver, dansers en musici en beleef hoe zij op zoek gaan naar de invulling van de personages. Je ziet en hoort wa...

Lees meer

Het is inmiddels een begrip in Groningen: de openbare repetities van NITE halverwege het maakproces van een nieuwe voorstelling. Stap binnen in de backstage wereld van Guy Weizman, Roni Haver, dansers en musici en beleef hoe zij op zoek gaan naar de invulling van de personages.

Je ziet en hoort wat het vertrekpunt van de voorstelling Fortune is en hoe ideeën over decor, kostuums en muziek in het hele repetitieproces vorm krijgen. In de dansvoorstelling Fortune gaat Club Guy & Roni met Navdhara India Dance Theatre en Slagwerk Den Haag op zoek naar wat ons gelukkig maakt. Is het geluk in ons leven volledig toe te schrijven aan ons eigen handelen of is het gewoon toeval? Niet iedereen zal geluk hetzelfde omschrijven. Afhankelijk van waar je geboren bent, je religie of je economische omstandigheden kan geluk iets anders betekenen.

Als je werk hebt, zou je gelukkig kunnen worden van vakantie, terwijl je zonder werk misschien niets liever zou willen dan je familie kunnen onderhouden. Na Happiness, Phobia, LOVE en Freedom is Fortune de volgende voorstelling in de serie The Human Odyssey. Hierin onderzoekt Club Guy & Roni met internationale artistieke geestverwanten en crossovers hoe emoties onze levens bepalen. Door cross-cultureel en interdisciplinair samen te werken met verschillende creatieve partners kan het artistieke gesprek over geluk vanuit verschillende perspectieven worden gevoerd.

Lees minder

Links

Data en tijden

ma 12 september 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 7.50

Waar is het?

SPOT/Stadsschouwburg
Turfsingel 86
9711 VX GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@spotgroningen.nl

€ 7,50