Club Guy & Roni invites: Kwame Asafo-Adjei + Dunja Jocic

16 december, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

‘Club Guy & Roni invites’ zet groot (internationaal) talent in de spotlights. Het gezelschap – “de party people van de dans”, aldus de Volkskrant – vraagt dansmakers met wie het zich verwant voelt nieuw werk te maken. Zo wil de Club talent ondersteunen, begeleiden en bij een groter publiek onder de ...

Lees meer

‘Club Guy & Roni invites’ zet groot (internationaal) talent in de spotlights. Het gezelschap – “de party people van de dans”, aldus de Volkskrant – vraagt dansmakers met wie het zich verwant voelt nieuw werk te maken. Zo wil de Club talent ondersteunen, begeleiden en bij een groter publiek onder de aandacht brengen. In deze double bill staan choreografen Dunja Jocic en Kwame Asafo-Adjei centraal.

Dunja Jocic maakte jaren deel uit van het ensemble van Club Guy & Roni, maar is inmiddels zelfstandig choreograaf en filmmaker. Ze won voor haar werk als choreograaf en danser diverse prijzen. Samen met Rik Bos, huisschrijver van het Noord Nederlands Toneel, zoekt Jocic in haar nieuwe choreografie naar de essentie van onze identiteit.

De prijswinnende Britse choreograaf Kwame Asafo-Adjei combineert hedendaagse dans en hiphop met zijn Ghanese roots. In ‘Lubeck’ toont hij een jongeman die tijdens een pandemie grip probeert te krijgen op wat waarde voor hem heeft.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 16 december 2021 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 19.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl

€ 19,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader