Club Guy and Roni invites ... Mohamed Yusuf Boss + Lunatics & Poets

14 december, Schouwburg Ogterop in MEPPEL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dans. Vanuit het idee om talent te ondersteunen en bij een groter publiek onder de aandacht te brengen, vraagt Club Guy & Roni aan jonge dansmakers om nieuw werk te maken. Deze editie betreft het een double bill met Mohamed Yusuf Boss en het duo Anna Jacobs en Hanna van der Meer (Lunatics & Poets)....

Lees meer

Dans.

Vanuit het idee om talent te ondersteunen en bij een groter publiek onder de aandacht te brengen, vraagt Club Guy & Roni aan jonge dansmakers om nieuw werk te maken. Deze editie betreft het een double bill met Mohamed Yusuf Boss en het duo Anna Jacobs en Hanna van der Meer (Lunatics & Poets).

In ‘LABA’ – Somalisch voor ‘twee’ – verkent Yusuf Boss het onderwerp ‘thuis zijn’. De dansvoorstelling vol hiphop en de Haka van de Maori gaat over de relatie tussen een individu en een land/ thuis dat officieel niet bestaat, zoals Somaliland. Wat doet dat met iemand? Waar identificeer je je dan mee?
?
Lunatics and Poets verbindt verschillende disciplines tot een diverse dialoog. Tot hun recente werken behoren de filmen theaterinstallatie ‘South of No North’ en de voorstelling ‘I am a poem, there is no way out’. Met die laatste werden meerdere internationale prijzen behaald, waaronder de Golden Butterfly Award Dance Fest 2019 en de eerste prijs op Festival 10 Sentidos Valencia 2020.

choreografie ‘LABA’: Mohamed Yusuf Boss | choreografie ‘Shadow Boxer’: Anna Jacobs en Hanna van der Meer | dansers: Tatiana Matveeva, Lin van Kaam, Ada Daniele, Tatiana Spiewak e.a.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 14 december 2022 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 19.25

Waar is het?

Schouwburg Ogterop
Zuideinde 70
7941 GK MEPPEL
0522 254242
www.schouwburgogterop.nl
info@schouwburgogterop.nl

€ 19,25