CMV Harmonie Leek

7 juli, Pannenkoekenburcht Nienoord in LEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muziek maken geeft ontspanning en plezier. Hoe leuk is het om dit te delen met een heel orkest? Juist daarom zijn de leden van CMV Harmonie Leek zo blij dat er weer gemusiceerd kan worden. Elke donderdagavond wordt er van 20:00 tot 22:00 uur gerepeteerd in Station Rodenburg, naast de Rodenburghal....

Lees meer

Muziek maken geeft ontspanning en plezier. Hoe leuk is het om dit te delen met een heel orkest? Juist daarom zijn de leden van CMV Harmonie Leek zo blij dat er weer gemusiceerd kan worden.

Elke donderdagavond wordt er van 20:00 tot 22:00 uur gerepeteerd in Station Rodenburg, naast de Rodenburghal. Naast het weer kunnen repeteren, kijken we als vereniging ook weer enorm uit naar optreden voor publiek. Daarom verruilen we drie donderdagen ons vertrouwde repetitielokaal voor de wijken van Leek en Tolbert!

We zien je graag tijdens een van onze buitenconcerten:
Donderdag 30 juni om 20:00 uur bij De Zijlen Spant 1 in Tolbert
Donderdag 7 juli om 19:30 uur bij Finish Avondvierdaagse in Leek / Pannenkoekenburcht Nienoord
Donderdag 14 juli om 20:00 uur bij De Violier in Oostindie, Leek.
Let op: bij slecht weer zijn we te vinden in onze repetitieruimte Station Rodenburg naast de Rodenburghal in Leek. Ook daar ben je van harte welkom!

Speel mee!
Onze liefde voor muziek willen we delen met publiek maar ook met muzikanten! Bespeel je een instrument of heb je enige muzikale ervaring, we nodigen iedereen uit om het laatste nummer met ons mee te spelen. Elk concert wordt afgesloten met “Alle Menschen Werden Brüder”. Download je partij op www.harmonieleek.nl/speel-mee, neem je instrument mee en schuif aan. Meezingen mag ook!

Gedurende drie avonden delen we de liefde voor muziek met muziekliefhebbers uit Tolbert en Leek. Ook lijkt het ons een leuke gelegenheid om nieuwe leden te ontmoeten. Heb je ooit een muziekinstrument bespeeld en wil je weer beginnen? Je bent van harte welkom, bovendien hebben wij vele instrumenten te leen. CMV Harmonie is een divers gezelschap van jong tot oud en van mensen met verschillende achtergronden. Bij ons vind je zoveel meer dan alleen muziek! Bijvoorbeeld een wekelijkse repetitie op donderdagavond, samen toewerken naar optredens, studiedagen (inclusief gezellige avonden) en de jaarlijkse afsluitende barbecue. Bij CMV Harmonie Leek maak je vrienden voor het leven!

Kijk voor meer informatie over onze vereniging en de partijen van “Alle Menschen Werden Brüder” op www.harmonieleek.nl/speel-mee.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 7 juli 2022 : 19:30 - 20:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Pannenkoekenburcht Nienoord
Midwolderweg 19
9351 PG LEEK

gratis