Comedy Night

29 december, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Comedy Night in Neushoorn is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Met de beste comedians uit Nederland belooft het vanavond weer een hilarische avond te worden! We toveren de Grote Zaal om tot een echte comedyclub met spotlight, bistromeubilair en grote rode gordijnen. De MC praat de boel aan elka...

Lees meer

Comedy Night in Neushoorn is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Met de beste comedians uit Nederland belooft het vanavond weer een hilarische avond te worden!

We toveren de Grote Zaal om tot een echte comedyclub met spotlight, bistromeubilair en grote rode gordijnen. De MC praat de boel aan elkaar, terwijl de drie comedians in rap tempo de meest absurde en hilarische verhalen vertellen. Geniet tijdens een ongedwongen avond met een drankje binnen handbereik van rauwe humor, scherpe teksten en keiharde grappen.

Ronald Smink
In het comedy-landschap heeft Ronald Smink een zeer eigen en unieke stijl wat hem zeer origineel maakt. Bevers en Indianen op de snelweg, Friese strippers of Gothics bij de voordeur, bij deze absurde Fries kan je alles verwachten! Ronald is de oprichter van Comedytunes. In 2007 won hij het Groninger Studenten Cabaret Festival met de jury en publieksprijs. De afgelopen jaren speelde hij zijn avondvullende voorstellingen door heel Nederland. Zijn show Out of the box was ook te zien op Videoland en Omrop Fryslân. Daarnaast is Ronald vast lid bij het Utrechtse Comedy collectief het Comedyhuis. Momenteel speelt hij zijn voorstelling Bei sein ist Mitmachen.

Fuad Hassen
Allereerst, Fuad Hassen is de grappigste man van het universum. Het staat op internet dus het is waar. Hij won in 2013 de finale van de Cameretten Festival. Waar Fuad op het podium staat is het feest. Fuad speelt avondvullend door het hele land met momenteel de voorstelling Remmende voorsprong. De kracht van Fuad is dat je al vrolijk wordt als je hem ziet en dan moeten de grappen nog komen. Het is een comedian die je niet snel zult vergeten.

Jurg van Ginkel (MC)
Jurg is een comedian die elke zaal op zijn kop kan zetten. Vaak wordt hij ingezet als MC omdat hij binnen een paar seconden de zaal om zijn vingers weet te winden. Jurg is ook één van de vaste gezichten van het Comedyhuis. De wereld die Jurg op het podium laat zien, is een wereld waar iedereen wel in zou willen leven.

Bas Birker
Bas is vaak een van de vaste headliners op de Comedytunes Comedynight. Deze geboren Brabander wonend in Antwerpen weet elke zaal aan het lachen te krijgen. Bas heeft overal gespeeld van de kermis in Boxtel tot aan Lowlands, Rockwerchter en het Sportpaleis van Antwerpen. Het maakt ook niet uit, overal waar Bas komt gaat de zaal plat.

Zaal: Grote Zaal | Type: Zitplaatsen | Gratis garderobe

Lees minder

Links

Data en tijden

do 29 december 2022 : vanaf 20:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 16.00 € 16.00
CJP : € 12.50 € 12.50

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111185661.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 16,00