Comedy Night

11 mei 2023, Popcentrum Neushoorn in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Comedy Night in Neushoorn is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Met de beste comedians uit Nederland belooft het vanavond weer een hilarische avond te worden! We toveren de Grote Zaal om tot een echte comedy club met spotlight, bistromeubilair en grote rode gordijnen. De MC praat de boel aan elk...

Lees meer

Comedy Night in Neushoorn is inmiddels uitgegroeid tot een begrip. Met de beste comedians uit Nederland belooft het vanavond weer een hilarische avond te worden!

We toveren de Grote Zaal om tot een echte comedy club met spotlight, bistromeubilair en grote rode gordijnen. De MC praat de boel aan elkaar, terwijl de drie comedians in rap tempo de meest absurde en hilarische verhalen vertellen. Geniet tijdens een ongedwongen avond met een drankje binnen handbereik van rauwe humor, scherpe teksten en keiharde grappen.

Daan van der Hoeven
Daan is een opkomend talent in het comedy en cabaret wereldje, bij wie je direct een enorme eigenheid voelt. Winnaar van de Comedy Slam publieksprijs 2015, de Delft Talent Comedy Award 2015 en finalist van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2016. Jong, lief en naïef, maar ook ongeduldig en onzeker. Hij mag dan wel uit de sleutelstad komen, de sleutel tot geluk heeft hij nog niet gevonden. Duidelijkheid wel. Vooral in wat hij niet wil in het leven. Daan is meeslepend in zijn zoektocht naar geluk. Aan jou de eer om te ontdekken hoe ver hij al gekomen is.

Kristel Zweers
Kristel is één van de eerste comédiennes van Nederland. Deze vrouw heeft een schat aan ervaring. Met haar theaterprogramma's heeft ze alle theaters van Nederland gezien. Ook heeft ze in de beginperiode meegespeeld met de Lama’s. De humor van Kristel is hard, soms confronterend, maar uiteindelijk aait ze je zachtjes over je bol en zet ze je met beide benen op de grond.

Dave Felida
Dave is een zeldzaam beest. Een bonkige mutant, tegelijk uit de prehistorie en de toekomst. Zijn persoonlijkheid is een combinatie van onschuld en perversiteit. Dit maakt hem een unieke persoonlijkheid op het podium. De wereld van Dave is een wereld waar een comedy-minded publiek nooit genoeg van zal krijgen.

Arie Koomen
Arie is bekend van Arie & Silvester en de Lama’s. De laatste jaren speelt hij door heel Nederland in comedy cafés, schouwburgen en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld. Hij is in staat om kiwi's en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal. Arie is een comedian die absurdistisch hoogbegaafd is.

Zaal: Grote Zaal | Type: Zitplaatsen | Gratis garderobe

Lees minder

Links

Data en tijden

do 11 mei 2023 : vanaf 20:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 16.00 € 16.00
CJP : € 12.00 € 12.00

Voorverkoop: https://neushoorn.stager.nl/web/tickets/111185670.

Waar is het?

Popcentrum Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP LEEUWARDEN
058 303 07 30
www.neushoorn.nl
info@neushoorn.nl

€ 16,00