Componeren kun je leren

25 september, Pakhûs SOLO in STIENS

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Compositieworkshop - geen voorkennis vereist. Het maken en beluisteren van vormen, structuren en concepten van nieuwe muziek o.l.v. Oene van Geel. Hoe maak je een nieuwe compositie? Beleef het proces zelf tijdens deze compositieworkshop. Musicus Oene van Geel neemt je mee op ontdekkingsreis in comp...

Lees meer

Compositieworkshop - geen voorkennis vereist. Het maken en beluisteren van vormen, structuren en concepten van nieuwe muziek o.l.v. Oene van Geel.

Hoe maak je een nieuwe compositie? Beleef het proces zelf tijdens deze compositieworkshop. Musicus Oene van Geel neemt je mee op ontdekkingsreis in compositieland. Van Geel is uitvoerend musicus op de altviool en als docent compositie verbonden aan conservatorium ArtEZ.

De workshop is een introductie in het maken en beluisteren van vormen, structuren, concepten en parameters van een nieuwe compositie. Als je zelf een instrument bespeelt, word je van harte uitgenodigd dit mee te nemen. De workshop is juist ook een aanrader als je geen instrument bespeelt: het laat je zien met welke keuzes je te maken krijgt als je een muziekstuk wilt creëren. Hierdoor wordt het gegarandeerd een inspiratie voor het beluisteren van alle muziek die je in de toekomst zult horen.

Deze workshop heeft plek voor maximaal 16 deelnemers. Alle leeftijden zijn welkom, voorkennis is geen vereiste. Deze workshop is onderdeel van Mooie Zomer Leeuwarden en daarom gratis toegankelijk. Gebruik bij het reserveren van kaarten de promotiecode ‘Mooiezomer’.

Zaal opent om 14.00u.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 25 september 2022 : 14:30 - 15:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Pakhûs SOLO
Smelbrêge 9
9051 BH STIENS

gratis