.Con Amore Musica

15 mei, RK Kerk in HEERENVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Jubileumconcert door dit kamerkoor m.m.v. het Colori Ensemble. In juni 2021 bestond het Kamerkoor Con Amore Musica uit Bolsward 40 jaar. Plannen voor het jubileumconcert zijn opgestart, maar net als in 2020 kon het koor door Covid-19 niet repeteren en optreden. Het jubileumconcert werd uitgesteld. ...

Lees meer

Jubileumconcert door dit kamerkoor m.m.v. het Colori Ensemble.

In juni 2021 bestond het Kamerkoor Con Amore Musica uit Bolsward 40 jaar. Plannen voor het jubileumconcert zijn opgestart, maar net als in 2020 kon het koor door Covid-19 niet repeteren en optreden. Het jubileumconcert werd uitgesteld.

In het najaar van 2021 is Con Amore Musica gelukkig weer begonnen met repeteren. De voorbereidingen voor het jubileumconcert kwamen meteen op gang.
Voor dit jubileumconcert is een programma samengesteld dat in het teken staat van de liefde. Het koor voert werken uit van Trabsky, Gjeilo, Ahlén, Whitacre, Lauridsen en Høymer.

Het hoogtepunt van het concert is de première van een compositie van de hand van Gerben van der Veen, de dirigent van Con Amore Musica. Dit werk, “Sonnet d’ Amore”, is speciaal gecomponeerd voor de viering van het 40-jarig bestaan van het kamerkoor. Drie van Shakespeares beroemde liefdessonnetten, de nummers 18, 29 en 128, zijn getoonzet voor koor, oboe d’amore, fluit, marimba en piano.

Dit jubileumconcert wordt uitgevoerd in samenwerking met het Colori Ensemble bestaande uit Rianne Jongsma (fluit, piccolo, altfluit), Wilma Jongsma (hobo, althobo), Arjan Jongsma (marimba) en Frans Douwe Slot (piano). Het Colori ensemble brengt ook een aantal instrumentele werken ten gehore.
Het geheel staat onder leiding van de vaste dirigent Gerben van der Veen.

De concerten worden uitgevoerd op twee lokaties:
14 mei: Martinikerk Bolsward , 20.00 uur.
15 mei: RK Kerk Heerenveen, 15.30 uur.
Kaarten: € 16,- via conamoremusica.nl. Aan de deur: € 20,-

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 15 mei 2022 : 15:30 - 17:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 20.00 € 16.00

Voorverkoop: via de website en aan de zaal.

Waar is het?

RK Kerk
Crackstraat 13
8441 ES HEERENVEEN

€ 20,00