Con Anima en Illumina - Libera me

1 oktober, Doopsgezinde Kerk in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zaterdag 1 oktober vindt vanaf 20.00 uur de voorstelling Libera me plaats in de Doopsgezinde Kerk te Groningen. Libera me is een samenwerkingsproject van zangers, musici en kunstenaars, voortgekomen uit het thema Macht en Onmacht. Initiator, kamerkoor Con Anima uit Groningen, werkt samen met Ill...

Lees meer

Op zaterdag 1 oktober vindt vanaf 20.00 uur de voorstelling Libera me plaats in de Doopsgezinde Kerk te Groningen.

Libera me is een samenwerkingsproject van zangers, musici en kunstenaars, voortgekomen uit het thema Macht en Onmacht. Initiator, kamerkoor Con Anima uit Groningen, werkt samen met Illumina uit Leeuwarden en projectzangers. Artistiek leider is Jan Verbogt. Na twee geslaagde uitvoeringen in Vries en Leeuwarden is dit de laatste kans om de voorstelling te ervaren.

De voorstelling
Projectdeelnemers uit verschillende disciplines hebben zich laten inspireren door het thema Macht en Onmacht: composities en teksten werden aangeleverd, muzikale wensen kregen een plek in het geheel en beeldend kunstenaars gaven er op eigen wijze vorm aan. De muziek beweegt zich tussen het gregoriaans, de polyfonie en composities van nu.

Beperking, twijfel, onzekerheid én het verlangen naar vrijheid ……. tijdens de voorstelling wordt dit tot uiting gebracht door ruimte te laten voor het onverwachte. Ons motto Geef mijzelf mezelf loopt er als een rode draad doorheen.

Met medewerking van o.a.
Gilad Nezer (bas) en Michiel Nonhebel (bariton), Siebert Nix en Elles van der Heiden (piano), Lisa Smithson (visuele vormgeving en performance)

Kaarten à € 17,50 zijn te verkrijgen aan de kassa of te reserveren via info@conanima.nl. De kerk is geopend om 19.30 uur.

Voor meer informatie zie www.conanima.nl

Lees minder

Links

Data en tijden

za 1 oktober 2022 : 20:00 - 21:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 17.50

Voorverkoop: info@conanima.nl.

Waar is het?

Doopsgezinde Kerk
Oude Boteringestraat 33
9712 GD GRONINGEN
050 3123053

€ 17,50