ConcenzorA

3 juni, Podium Zuidhaege in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Heb jij onlangs het kind in jezelf nog wat aandacht gegeven? Zou jij dat leuk vinden om dat opnieuw te ontdekken in muzikale zin? Kom luisteren, kijken en meespelen in ConcenzorA: een jamsessie waarin het publiek elektronische soundscapes bestuurt. Je hoeft hiervoor géén muzikale voorkennis te hebbe...

Lees meer

Heb jij onlangs het kind in jezelf nog wat aandacht gegeven? Zou jij dat leuk vinden om dat opnieuw te ontdekken in muzikale zin? Kom luisteren, kijken en meespelen in ConcenzorA: een jamsessie waarin het publiek elektronische soundscapes bestuurt. Je hoeft hiervoor géén muzikale voorkennis te hebben. Speel bijvoorbeeld met een lichtknopje of de schaduw van je hand en verander daarmee de muziek, probeer een puzzeltje op te lossen en besluit samen waar je naartoe gaat in het concert! Over de soundscape heen spelen een zwoele saxofoon, een enthousiaste basklarinet en een Italiaanse trombonist improvisaties.

Reis met hen mee en verken een nieuwe muzikale fantasiewereld!

Patricia Swart is de bedenker van ConcenzorA. Voor haar master New Audiences and Innovative Practice werkt Swart aan sensorgestuurde installaties waarbij publiek meespeelt in optredens. Het publiek bepaalt het verloop van het concert.

Wel graag reserveren via de website van Podium Zuidhaege

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 3 juni 2022 : 19:30 - 21:30

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : Gratis

Voorverkoop: Wel graag reserveren via de website van Podium Zuidhaege.

Waar is het?

Podium Zuidhaege
Zuidhaege 2
9401 NZ ASSEN
06 42943213
www.podiumzuidhaege.nl
info@podiumzuidhaege.nl

gratis