Concert bij kaarslicht: Delta Piano Trio.

16 oktober, Nicolaaskerk (prot kerk) in VLIELAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het inmiddels beroemde Delta Piano Trio komt opnieuw naar Vlieland! Het uit Vera Kooper (piano), Irene Enzlin (cello) en Gerard Spronk (viool) bestaande Trio heeft sinds haar laatste optreden op Vlieland ook internationaal furore gemaakt. Het Trio werd in 2013 opgericht te Salzburg waar het drieta...

Lees meer

Het inmiddels beroemde Delta Piano Trio komt opnieuw naar Vlieland! Het uit Vera Kooper (piano), Irene Enzlin (cello) en Gerard Spronk (viool) bestaande Trio heeft sinds haar laatste optreden op Vlieland ook internationaal furore gemaakt.

Het Trio werd in 2013 opgericht te Salzburg waar het drietal aan het bekende Mozarteum studeerde. Sinds de oprichting behaalde het Trio diverse prijzen op concoursen, o.a. in Litouwen, Zwitserland, Italië en Nederland en werd er daarnaast opgetreden in vele Europese landen , maar ook in Rusland, China , Korea, Indonesië en de Verenigde Staten.

Eerdere optredens op Vlieland vonden plaats in 2015 en 2017. Inmiddels maakte het Trio ook een tweetal zeer lovend ontvangen CD's. Zeer onlangs kreeg het Delta Piano Trio de zeer prestigieuze Anton Kersjesprijs.

Het Delta Piano Trio maakte met steun van het Prins Bernard Cultuurfonds een speciaal concertprogramma in de vorm van een salonconcert. Er wordt in verschillende bezettingen gespeeld: solo, duo en trio en er klinken composities van Bach, Beethoven, Dvorak en Biber. Een spannend en intiem concert in verbondenheid, troost en schoonheid.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 16 oktober 2021 : 20:30 - 21:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 15.00 € 15.00
CJP : € 5.00 € 5.00

Voorverkoop: Nicolaaskerk, Kerkplein 7 Oost-Vlieland. Zaterdag 16 oktober van 11.00 t0t 12.30 uur..

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Nicolaaskerk (prot kerk)
Kerkplein 7
8899 AW VLIELAND
www.protestantsegemeentevlieland.nl

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader