Concert bij kaarslicht: Het Chimaera Trio

10 augustus, Nicolaaskerk (prot kerk) in VLIELAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Chimaera Trio bestaat uit Annemiek de Bruin, klarinet, Irene Kok, cello en Laurens de Man, piano. Het Trio profileert zich als ambassadeur van de interessante en vrij ongebruikelijke combinatie van een blazer (in dit geval dus een klarinettiste), een strijker (celliste) en een pianist. In 2019...

Lees meer

Het Chimaera Trio bestaat uit Annemiek de Bruin, klarinet, Irene Kok, cello en Laurens de Man, piano.

Het Trio profileert zich als ambassadeur van de interessante en vrij ongebruikelijke combinatie van een blazer (in dit geval dus een klarinettiste), een strijker (celliste) en een pianist. In 2019 was het Trio onderdeel van het talentenproject "AVROTROSKlassiek presenteert" , hetgeen onder andere resulteerde in een CD-opname en meerdere media-optredens, o.a. voor de TV en de klassieke zender NPO Radio4.

Een tweede CD ("Fin de siècle") kwam dit jaar uit. Op Vlieland speelt het Trio melodieuze muziek. Het programma kreeg als titel mee : "Muzikale Vertellingen" - "Sprachlose Lieder". Liederen van Mahler ( Uit "Des Knaben Wunderhorn") werden door Laurens de Man gearrangeerd , de componist Saint-Saëns bewerkte het Symfonisch gedicht "Orpheus" van Fr.Liszt voor klarinettrio en van Wagner speelt het Trio uit "Tristan und Isolde" het Vorspiel und Isoldes Liebestod. Ook worden prachtige bewerkingen van liederen van o.a. Jacques Brel, Max Raabe en Antonio Carlos Jobim gespeeld.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 10 augustus 2022 : 20:30 - 22:15

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 17.50
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 5.00 (1 t/m 16 jaar )
CJP : € 5.00 € 5.00

Voorverkoop: Kerkplein 7 8899AW Vlieland.

Waar is het?

Nicolaaskerk (prot kerk)
Kerkplein 7
8899 AW VLIELAND
www.protestantsegemeentevlieland.nl

€ 17,50