Concert bij kaarslicht: Merel Vercammen en Maya Fridman

31 augustus, Nicolaaskerk (prot kerk) in VLIELAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Violiste Merel Vercammen studeerde cum laude af aan het Royal College of Music te Londen. Ze won diverse prijzen op concoursen en trad op in vele landen, zowel als soliste bij orkesten als tijdens kamermuziekuitvoeringen. Er werden diverse CD's uitegebracht waarop haar prachtige spel te horen is. ...

Lees meer

Violiste Merel Vercammen studeerde cum laude af aan het Royal College of Music te Londen. Ze won diverse prijzen op concoursen en trad op in vele landen, zowel als soliste bij orkesten als tijdens kamermuziekuitvoeringen. Er werden diverse CD's uitegebracht waarop haar prachtige spel te horen is.

Maya Fridman is afkomstig uit Moskou waar zij ook haar opleiding startte. Deze zette zij voort in Amsterdam waar ook zij cum laude afstudeerde. In 2019 won zij de Dutch Classical Talent Award. Ook Maya maakte meerdere CD's waarvan er één door het tijdschrift LUISTER met een 10 werd gewaardeerd!

Op het programma van beide musici staan werken van J.S.Bach, P.Vasks, I.Xenakis en de Oekraïense componist M.Shalygin alsmede eigen improvisaties. Een spannend en mooi programma!

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 31 augustus 2022 : 20:30 - 22:15

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 17.50
CJP : € 5.00 € 5.00

Voorverkoop: Kerkplein 7 Op woensdag 31 augustus van 10.00 tot 12.00 uur aan de kerk.

Waar is het?

Nicolaaskerk (prot kerk)
Kerkplein 7
8899 AW VLIELAND
www.protestantsegemeentevlieland.nl

€ 17,50