Concert bij kaarslicht: Shuann Chai en Julien Traniello

24 september, Nicolaaskerk (prot kerk) in VLIELAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tenor Julien Traniello en pianiste Shuann Chai zingen en spelen Franse chansons met als titel: Nacht onder de Franse sterren. Shuann Chai ontving haar opleiding aan het Oberlin College en het New England Conservatory in de USA. Na 10 jaar werken in Boston verhuisde ze naar Nederland om zich te sp...

Lees meer

Tenor Julien Traniello en pianiste Shuann Chai zingen en spelen Franse chansons met als titel: Nacht onder de Franse sterren.

Shuann Chai ontving haar opleiding aan het Oberlin College en het New England Conservatory in de USA. Na 10 jaar werken in Boston verhuisde ze naar Nederland om zich te specialiseren in de historische pianomuziek en studeerde zij aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag , o.a. bij Bart van Oort. Shuann trad op tijdens vele festivals (in Nederland onlangs nog op het Orlando-festival) en concerten in o.a. Japan, China, de USA en vele Europese landen. Ze gaf en geeft masterclasses op conservatoria o.a. te Den Haag, Amsterdam, Edinburgh, Beijing en de University of California.
Julien Traniello is een van oorsprong Franse tenor die al langere tijd in Nederland woont. Hij is voornamelijk werkzaam als zangpedagoog, maar treedt ook reghelmatig op als solist tijdens liedrecitals. Op Vlieland zingt Julien Franse chansons, o.a. van Edith Piaf, maar ook van Debussy, Fauré, Ravel en Poulenc. Shuann speelt solistisch ook enkele stukken , o.a. de bekende Golliwog's cake walk en Claire de lune (beide van Debussy). Het concert kreeg als titel mee: "Nacht onder de Franse sterren".

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 september 2022 : 20:30 - 22:15

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 17.50 € 17.50
Kinderen : Gratis (t/m 0 jaar) Gratis (t/m 0 jaar)
Kinderen : € 5.00 (1 t/m 15 jaar ) € 5.00 (1 t/m 15 jaar )
CJP : € 5.00 € 5.00

Voorverkoop: Nicolaaskerk Kerkplein 7 8899AW Vlieland; za 24 sep 11-12.30 u.

Waar is het?

Nicolaaskerk (prot kerk)
Kerkplein 7
8899 AW VLIELAND
www.protestantsegemeentevlieland.nl